Αρχική Ν. Κορινθίας Εκλογές σήμερα στο “Κινήμα Αλλαγής” και στην Κόρινθο…με πολλά νέα πρόσωπα-φωτό

Εκλογές σήμερα στο “Κινήμα Αλλαγής” και στην Κόρινθο…με πολλά νέα πρόσωπα-φωτό

Σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου απο το πρωί διεξάγονται  εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστικών Γραμματειών (Σ.Γ.) των Τοπικών Οργανώσεων (Τ.Ο.) του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα.   Στην Κορινθία θα συσταθούν οκτώ (8) Τ.Ο., οι οποίες θα αναδείξουν αντίστοιχα τις Σ.Γ. τους.

Υπενθυμίζεται ότι στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν τα υφιστάμενα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και όλοι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

Σ.Σ. Να πω και δύο λόγια για τις σημερινές εκλογές του “Κινήματος Αλλαγής” με χαρά είδα νέους ανθρώπους να συμμετέχουν  στην σημερινή διαδικασία.

Σήμερα, η πολιτική βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Θεωρείται ως βασικός υπαίτιος για την παρακμή της εποχής.

Ζούμε σε μια πολύ άχαρη εποχή. Εποχή χωρίς όνειρα και ελπίδες. Εποχή γκρίζα, διαβρωμένη από την αναξιοπιστία, το ψέμα, την υποκρισία, τη διγλωσσία και την αναξιοκρατία.

Η αδιαφορία των νέων ανθρώπων μετατράπηκε σε οργή. Η ανεργία αυξήθηκε, νέοι άνθρωποι με σπουδές και ταλέντο αναγκάστηκαν είτε να μείνουν στην Ελλάδα και να γίνουν άνεργοι διαρκείας, είτε να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, προσπαθώντας να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες τους.

Μια από τις παρενέργειες αυτής της κατάστασης ήταν οι νέοι να απαξιώσουν την πολιτική και να ψάξουν διαφορετικούς τρόπους έκφρασης.

Να λοιπόν η μεγάλη και ίσως η τελευταία ευκαιρία της κεντροαριστεράς να ξαναφέρει την ελπίδα στους νέους ανθρώπους αρκεί οι ταγοί να αφήσουν χώρο ανάσας στις νεώτερες γενίες,  αρκεί σιγά-σιγά να αφήσουν τα γκέμια της δήθεν μεγάλης εμπειρίας τους στους νέους…και ας κάνουν και λάθη πάντως περισσότερα απο εμάς δεν θα κάνουν.

Ν.Ν.