Αρχική Ν. Αρκαδίας Bραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής με τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης στο Υπαίθριο...

Bραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής με τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης στο Υπαίθριο Μουσείο Δημητσάνας!

Στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, μουσική εκδήλωση από την Δημοτική Φιλαρμονική της Τρίπολης.

Η συγκεκριμένη βραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής ήταν στο πλαίσιο της “Πανευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής” και διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς με συνδιοργανωτές τους Δήμους Γορτυνίας και Τρίπολης.

Η εκδήλωση λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε σε εσωτερική αίθουσα του Μουσείου.

Από την Γορτυνία το «παρών» έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος -τέως Αντιδήμαρχος- Χαράλαμπος Μπαξεβάνος και από την Τρίπολη, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου – Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Καραλής, αρκετοί κάτοικοι καθώς και επισκέπτες της Γορτυνιακής Πρωτεύουσας.

Η Ήρα-Χριστίνα Παπαδοπούλου, Τοπική Διαχειρίστρια του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τη Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, αναφέρθηκε στην σημασία της εκδήλωσης και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Δήμων Τρίπολης και Γορτυνίας.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Καραλής τόνισε τα εξής για την εκδήλωση:  “Στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς για να δώσει την αποψινή μουσική συναυλία στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στην Ιστορική Δημητσάνα, υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Σωτήρη Κωστούρου και με τη συμμετοχή των ερμηνευτών, του Γιώργου Αργυρόπουλου, του Παναγιώτη Παπαντωνίου και της Πέγκυς Θεοδωροπούλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς και ιδιαίτερα την κυρία Ήρα-Χριστίνα Παπαδοπούλου για την πρόσκληση και την φιλοξενία του Δήμου Γορτυνίας. Σας εύχομαι καλή σας διασκέδαση.”

Τέλος, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης Σωτήρης Κωστούρος, αφού ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του για την πρόσκληση των διοργανωτών, αναφέρθηκε στο ρεπερτόριο που παρουσίασαν στο κοινό τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη Φιλαρμονική περιλαμβάνεται στις πέντε καλύτερες της Ελλάδος. Πρόσφατα έδωσαν συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αποθεώθηκαν για το έργο τους, από επισήμους και πλήθος κόσμου.

 

Προηγούμενο άρθροΈσκασε φιάλη οξυγόνου στο ΠΓΝ Πατρών –Τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος
Επόμενο άρθροΓιώργος Παπανδρέου: Γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τη σύντροφο και την κόρη του