Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος: Οι “κάποιοι” τολμούν να δημοσιεύουν το λάθος τους και να το...

Κόρινθος: Οι “κάποιοι” τολμούν να δημοσιεύουν το λάθος τους και να το υπερασπίζονται…….

Σε αυτή την δουλειά το πρώτο μάθημα για να μην γίνει πάθημα είναι να βουτάς καλά μέσα στο μυαλό την πένα για να μην γίνουν λάθη παραπληροφόρησης.

Χθες λοιπόν, για να πάμε στην ουσία ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Κώστας Παρτσινέβελος απάντησε σε δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει σπαταλήσει από τον Δήμο 7.000 ευρώ για ταξίδι στην Νάξο. Τα χρήματα που δαπανήθηκαν ήταν 170 ευρώ που αφορούσαν έξοδα μετακίνησης και μία διανυκτέρευση.

 

Σήμερα το ίδιο μέσο αναπαράγει το λάθος του αντί να ζητήσει συγγνώμη δημοσιοποιώντας μάλιστα και την ΑΔΑ που από χθες έχουμε ψάξει και μελετήσει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΑΕΝΩΛ7-ΑΛΖ?inline=true

Και τι λέει λοιπόν το παραπάνω με λίγα λόγια;

Πως η δαπάνη για τα έξοδα του Δημάρχου αλλά και του κ.Παρτσινέβελου για 3 ημέρες στην Νάξο εκτιμάται στα 1.000 ευρώ που θα βαρύνουν τον προυπολογισμό για έξοδα μετακίνησης και αποζημίωση αιρετών ποσού 7.000 ευρώ. Πάμε να το κάνουμε και πιο λιανά. Ο Προυπολογισμός του 2018 για έξοδα μετακίνησης είναι 7.000 ευρώ. Ολος ο προυπολογισμός αγαπητές συναδέλφισες είναι 7.000 ευρώ, το συγκεκριμένο ταξίδι εκτιμήθηκε 1.000 ευρώ που επειδή ο Δήμαρχος λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να πάει, πήγε μόνος του ο κ.Παρτσινέβελος και κόστισε στους Κορίνθιους 170 ευρώ.

Ηθικά διδάγματα : 1) Μαθαίνουμε να διαβάζουμε την Διαύγεια

2) Οτι δεν ξέρουμε, το ρωτάμε από κάποιους που η διαύγεια είναι καθημερινή τους συνήθεια.

3) Τα λάθη είναι ανθρώπινα και η συγγνώμη είναι αρκετή για να τα διορθώσει

Καλημέρα μας !!!!