Αρχική Ν. Αχαΐας Αχαΐα: Αξιωματικός της Αστυνομίας συνελήφθη γιατί φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια με μαγιό!

Αχαΐα: Αξιωματικός της Αστυνομίας συνελήφθη γιατί φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια με μαγιό!

Αξιωματικός της Αστυνομίας η οργανική θέση του οποίου είναι στην Αχαΐα, συνελήφθη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και έργω εξύβριση, επειδή κατηγορείται ότι φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο κοπέλες με μαγιό.

Σύμφωνα με το tempo24, η μία από τις δύο κοπέλες φέρεται πως είναι ανήλικη.

Ο αξιωματικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα Νομού κοντά στην Αχαΐα κατηγορείται ότι έβγαζε φωτογραφίες κοριτσιών που φορούσαν μαγιό.Η μία από τις δύο τον κατάλαβε, ειδοποίησε την Αστυνομία και συγγενικό της πρόσωπο και ειδικότερα τον παππού της. Ο τελευταίος έφθασε στο σημείο πρώτος, εντόπισε τον αξιωματικό του επιτέθηκε και φέρεται να τον χτύπησε.

Λίγο αργότερα ο ένστολος συνελήφθη από συναδέλφους του και οδηγήθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα με τις κατηγορίες της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της έργω εξύβρισης.

Μάλιστα οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο το οποίο έχει ήδη αποσταλεί για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο αξιωματικός υπέβαλε με την σειρά του μήνυση στο συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Εκτός από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, σε βάρος του αξιωματικού διατάχθηκε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.