Αρχική Ν. Αρκαδίας Επεισοδιακή αποχώρηση Σωκράτη Φάμελλου από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου Μεγαλόπολης (Video)

Επεισοδιακή αποχώρηση Σωκράτη Φάμελλου από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου Μεγαλόπολης (Video)

Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου Μεγαλόπολης, ενώ τον αποδοκίμαζαν εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Ο κ. Φάμελλος είχε έρθει στο Δημαρχείο από τις 16:00 για να λάβει μέρος σε μια συγκέντρωση-ενημέρωση των φορέων της πόλης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, εργαζόμενοι όμως της ΔΕΗ τον απέκλεισαν μέσα και δεν επέτρεψαν στους φορείς να μπουν και να συμμετέχουν.

Η συγκέντρωση ματαιώθηκε από τις 17:30 αλλά ο κ. Φάμελλος αρνήθηκε να βγει και να φύγει από το Δημαρχείο αν δεν αποχωρούσαν οι συγκεντρωμένοι που ήταν έξω. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ανέβηκαν για λίγο στο γραφείο που ήταν ο υπουργός και του είπαν τους λόγους της διαμαρτυρίας τους για τις πωλήσεις των μονάδων. Νωρίτερα είχαν πετάξει στα σκαλιά του Δημαρχείου σανό και σακούλες λιγνίτη. Μάλιστα ενημέρωσαν τον υπουργό ότι είναι ελεύθερος να αποχωρήσει , η αστυνομία επίσης είχε τον απόλυτο έλεγχο των συγκεντρωμένων αλλά αυτός επέμενε να απομακρυνθούν εντελώς και παρέμεινε επί πολλές ώρες μέσα στο δημαρχείο. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης του υπουργού ήταν να συγκεντρωθούν πιο πολλοί έξω και φυσικά προκάλεσε μεγαλύτερη αγανάκτηση.

Μετά από πολλές ώρες αυτής της «ομηρίας» και αφού οι συγκεντρωμένοι αυξάνονταν πήρε την απόφαση να βγει, φεύγοντας από την πίσω πόρτα , κυνηγημένος. Μάλιστα ιδιαίτερη Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του υπουργού έφυγε ανάποδα σε μονόδρομο και με μεγάλη ταχύτητα περνώντας μάλιστα δίπλα από μικρά παιδιά.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

Facebook Comments