Αρχική Ν. Μεσσηνίας Έκλεψε 1.880 ευρώ από τσάντες γιατρών στο κέντρο της Καλαμάτας

Έκλεψε 1.880 ευρώ από τσάντες γιατρών στο κέντρο της Καλαμάτας

Συνολικά 1.880 ευρώ από τις τσάντες ιατρών κατηγορείται ότι έκλεψε μέσα από τρία ιατρεία στο κέντρο της Καλαμάτας ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στη Σπερχογεία, όπου τον αναζήτησαν και βρήκαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή το πρωινό της Δευτέρας, φέρεται ότι μεταξύ 10.30 π.μ. με 12.30 μ.μ. μπήκε σε ένα οδοντιατρείο και χωρίς να τον δει κανείς κατάφερε να κλέψει 600 ευρώ από την τσάντα της οδοντιάτρου, η οποία όταν το ανακάλυψε πήγε στην Ασφάλεια και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει  καταδικαστεί σε πολυετείς καθείρξεις και έχει κάνει φυλακή, γιατί όποτε είναι έξω κάνει το ίδιο πράγμα: Μπαίνει σε γραφεία και κλέβει χρήματα από τις τσάντες, ενώ είναι τόσο εθισμένος στον τζόγο, που πάει και τα ξοδεύει σε τυχερά παιχνίδια. Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν προχθές ανακάλυψαν στην πορεία της έρευνας ότι είχε κλέψει τα πορτοφόλια από τις τσάντες δύο ακόμα ιατρών, μιας γενικής ιατρού στις 31 Μαΐου το απόγευμα με 500 ευρώ και μιας καρδιολόγου, στις 4 Ιουνίου το πρωί με 780 ευρώ. Οι αστυνομικοί στην έρευνα που έκαναν στο σπίτι του συλληφθέντα βρήκαν μόνο τα 600 ευρώ, τα οποία είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα από το οδοντιατρείο και φυσικά τα επέστρεψαν στην κάτοχό τους.