Αρχική Ν. Κορινθίας Νερό δεν έχει ο Δήμος Βέλου-Βόχας να πιει, να πλυθεί και να...

Νερό δεν έχει ο Δήμος Βέλου-Βόχας να πιει, να πλυθεί και να ποτίσει – Ο Δήμαρχος τρέχει με τον εργολάβο να φτιάξει τις παιδικές χαρές και χωρίς υπογεγραμμένη σύμβαση (Βίντεο)

Το … νερό νεράκι λένε πια στον Δήμο Βέλου-Βόχας για 3η χρονιά φέτος, αλλά ο Δήμαρχος δεν ασχολείται με αυτά τα ‘επουσιώδη’ θέματα, αντιθέτως τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα μαζί με τον εργολάβο – ανάδοχο του διαγωνισμού για τις 2 παιδικές χαρές, με τέτοια ταχύτητα που η μία παιδική χαρά, άκουσον – άκουσον, τελείωσε χωρίς να έχει υπογράψει καν την σύμβαση ο εργολάβος με τον Δήμο.

Αυτά μόνο ο Αννίβας Παπακυριάκος τα κάνει και όταν του τα θυμίζουν στο Δ.Σ. του φταίνε τα μέσα που τελευταία πηγαίνουν στα Δ.Σ. από την μία, ενώ από την άλλη δηλώνει ότι θα αναλάμβανε οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος, θα πήγαινε ακόμη και μέσα, όπως είπε στο Δ.Σ. της Παρασκευής.

Για το φράγμα βέβαια, που είναι βαρύτατες οι ευθύνες των υπηρεσιών του φίλου του, του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, που μαζί αποφασίζουν (είναι μέλος του Δ.Σ  της Πελοπόννησος ΑΕ) και στην Αναπτυξιακή Πελοπόννησο ΑΕ. Κουβέντα ούτε από αυτόν, ούτε από τον εργολάβο και υποψήφιο Δήμαρχο κ.Μανάβη (και αυτός στενός φίλος του Περιφερειάρχη Π.Τατούλη).

Αλήθεια για τους δημότες σας που δεν έχουν μία σταγόνα νερό να ποτίσουν, να πιουν ή να πλυθούν δε θα πείτε κουβέντα κ. Παπακυριάκο και κ.Μανάβη;;

Δείτε πως σχολιάστηκαν στην εκπομπή ‘Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ’ τα δύο επίμαχα σημεία από το Δ.Σ. του Δήμου Βέλου-Βόχας της Παρασκευής και πως αυτά αναλύθηκαν.

 

Προηγούμενο άρθροΚαθαρισμός ρεμάτων σε Τριφυλία – Πυλία
Επόμενο άρθροΤρεις συλλήψεις στους Γαργαλιάνους για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων