Αρχική Ν. Μεσσηνίας Αλειφέρη σε Μπούζα με “καρφιά” για τα κλειδιά

Αλειφέρη σε Μπούζα με “καρφιά” για τα κλειδιά

«Το “πρόβλημα” που προσπάθησε να εμφανίσει η κυρία Μπούζα με την αίθουσα συσκέψεων “Παναγιώτης Φωτέας” είναι τεχνητό και συμπίπτει, ως φαίνεται, με την ανάθεση σε αυτήν κάποιων αρμοδιοτήτων της  Π.Ε. Μεσσηνίας, οι οποίες πιστεύει ότι ικανοποίησαν τον διακαή της πόθο να ορισθεί αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, καθώς και άλλη σκοπιμότητα η οποία και θα αποκαλυφθεί».

Με αυτή τη γραπτή δήλωση η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη απαντά στην αντιπεριφερειάρχη Αντωνία Μπούζα για την αίθουσα “Παναγιώτης Φωτέας” – και παράλληλα υπόσχεται… συνέχεια, δηλώνοντας: «Για όλους δε τους υπόλοιπους ισχυρισμούς, που απευθύνονται προσωπικά σ’ εμένα στις χθεσινές δημόσιες δηλώσεις της, σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων μου και στο παρελθόν και τώρα, θα τοποθετηθώ άμεσα δημόσια σε συνέντευξη την προσεχή Πέμπτη (σ.σ. αύριο)».

Στην αρχή της γραπτής της δήλωσης η κ. Αλειφέρη αναφέρει:

«Με αφορμή τη χθεσινή μη νόμιμη ενέργεια για εντολή αλλαγής κλειδιών στην αίθουσα συσκέψεων “Παναγιώτης Φωτέας” από την κυρία Αντωνία Μπούζα, αλλά και τις αναληθείς εν συνεχεία δημόσιες δηλώσεις της επί του συγκεκριμένου θέματος, ενημερώνω άμεσα τους πάντες ότι κλειδιά της αίθουσας συσκέψεων “Παναγιώτης Φωτέας” διέθεταν τρεις υπάλληλοι καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι και εχθές που έλαβε χώρα το συμβάν, και ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της προαναφερόμενης αίθουσας συσκέψεων, ούτε βεβαίως υπήρξε πρόβλημα λειτουργίας και τους τελευταίους τρεις μήνες».

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 26χρονη που αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα
Επόμενο άρθροΤο μιούζικαλ “ΜΑΜΑ ΜΙΑ” με την Δέσποινα Βανδή στις 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Άργους