Αρχική Ν. Μεσσηνίας Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στη Μεσσήνη

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στη Μεσσήνη

Στο τέλος Ιουλίου αναμένονται στη Μεσσήνη οι μελετητές του αντιπλημμυρικού έργου στον Πάμισο, δήλωσε -επικαλούμενος ενημέρωση από το υπουργείο Υποδομών- ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης στην προ ημερησίας διάταξης διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο συνεδρίασε χθες το μεσημέρι.

Εξ άλλου, τη διαβεβαίωση ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο της Μεσσήνης έδωσε στο Σώμα η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Γιώργου Αθανασόπουλου. Η ίδια πρόσθεσε ότι το χρονικό αυτό διάστημα γίνονται διάφορες μετρήσεις, τονίζοντας παράλληλα ότι το έργο ανάπλασης θα εκτελεστεί σε συνδυασμό με την υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ στην περιοχή.

Από την πλευρά του, τέλος, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Καρύδης -απαντώντας κι αυτός σε άλλο σκέλος της ίδιας ερώτησης του Γ. Αθανασόπουλου- σημείωσε ότι θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για ενδεχόμενη μετακίνηση της λαϊκής αγοράς, πρόσθεσε ωστόσο ότι ο εργολάβος έχει υποστηρίξει ότι μπορεί να εκτελέσει το έργο χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί η λαϊκή αγορά από τον χώρο όπου πραγματοποιείται.