Αρχική Ν. Κορινθίας Όλο το χρονικό της επίσκεψης Καμμένου – Στεφανή στην ΣΜΧ Λουτρακίου (Βίντεο)

Όλο το χρονικό της επίσκεψης Καμμένου – Στεφανή στην ΣΜΧ Λουτρακίου (Βίντεο)

Επίσκεψη στην Σχολή Μηχανικού του Λουτρακίου, πραγματοποίησε σήμερα 19/6 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή. Κατά την άφιξή του πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το όπλο του μηχανικού από τον διευθυντή του ΓΕΣ/ΔΜΧ Υποστράτηγο Νικόλαο Λάλο.

Με το πέρας της ενημέρωσης μετέβησαν στον χώρο όπου βρίσκονται τα ΣΟΑ (Χώροι κατοικίας των στελεχών του Ελληνικού Στρατού) και πραγματοποίησαν τα εγκαίνια. Η κατασκευή των διαμερισμάτων αυτών, σύμφωνα με τον Α’ ΓΕΕΘΑ, στοίχισε περίπου 1.000.000 ευρώ. Ο Πάνος Καμμένος, πραγματοποίησε επίσκεψη στα διαμερίσματα αυτά και φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά ο Α’ ΓΕΕΘΑ μαζί με τον Πάνο Καμμένο παρακολούθησαν άσκηση που έλαβε χώρα στην τεχνητή λίμνη που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου και που αναδεικνύει την άριστη εκπαίδευση, την ετοιμότητα των στελεχών και οπλιτών, αλλά και την σημαντική συμβολή του όπλου του μηχανικού τόσο σε συνθήκες πολέμου, όσο και σε περιόδους ειρήνης αφού παίρνει μέρος και βοηθά σε την πολιτεία σε φυσικές καταστροφές.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στην άριστη εκτέλεση της άσκησης και επιβράβευσε όλους όσους πήραν μέρος με τιμητική άδεια 7 ημερών.

Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης ακολούθησε δεξίωση για τους παρευρισκόμενους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παρόν έδωσαν, καθ’όλη την διάρκεια της επίσκεψης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ.Ψυχογιός, Μ.Θελερίτη και Γ.Τσόγκας, ο Δήμαρχος Κορινθίων Α.Πνευματικός, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γ.Γκιώνης, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Κορινθίας Χ.Μαρίνης, αλλά και οι ηγεσίες της Αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος.

 

Δείτε το βίντεο: