Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονιστικό βίντεο: Mωρό 17 μηνών επανέρχεται από πνιγμό

Συγκλονιστικό βίντεο: Mωρό 17 μηνών επανέρχεται από πνιγμό

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες ενός βίντεο που δείχνουν ένα μωρό 17 μηνών να σώζεται από πνιγμό μετά τις τρομερές προσπάθειες της οικογένειάς του.

Οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας μόνο ως σοκαριστικές μπορούν να χαρακτηριστούν, βλέποντας τις προσπάθειες της μητέρας και της θείας του μωρού.

Όσοι έχουν παιδιά, γνωρίζουν ότι μία στιγμή να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους, είναι ικανά να κάνουν οτιδήποτε μπορεί να τους θέσει σε κίνδυνο.

Έτσι, παραλίγο να την πατήσει μία μητέρα στις ΗΠΑ, όταν ο 2 ετών γιος της, μαζί με τον 17 μηνών αδελφό του, κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την πόρτα του δωματίου όπου έπαιζαν και να βγουν στον κήπο.

Εκεί, χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς, ανέβηκαν στην πισίνα και έπεσαν μέσα. Μόνο που ο μεγάλος μπορούσε να έχει το κεφάλι του έξω από το νερό, σε αντίθεση με τον μικρότερο.

Ο Τζέιλαν προσπαθούσε να βοηθήσει τον αδελφό του, όμως δεν μπορούσε και έτσι βγήκε έξω από την πισίνα και κατευθύνθηκε στο σπίτι για να ειδοποιήσει την μητέρα του, δείχνοντας της την πόρτα στο κήπο και λέγοντας το όνομα του Αλάντζα.

Εκεί τότε κατάλαβε οτι κάτι κακό είχε συμβεί, έτρεξε στο κήπο και έβγαλε αμέσως το μωρό από την πισίνα που ήταν με το κεφάλι μέσα στο νερό, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Του έκανε τεχνητές αναπνοές, ενώ η αδελφή της τηλεφώνησε για ασθενοφόρο… Οι στιγμές του video είναι κυριολεκτικά σοκαριστικές, όμως το καλό είναι πως ο μικρός μετά από 5 λεπτά επανήλθε…

Προηγούμενο άρθροΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ;-ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροAυτή είναι η σατανική 57χρονη που έταζε διορισμούς σε πρεσβείες και πολυεθνικές !!