Αρχική Eπικαιρότητα Βίντεο σοκ: Δολοφόνησε τη σύζυγο, τον πεθερό του και αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο

Βίντεο σοκ: Δολοφόνησε τη σύζυγο, τον πεθερό του και αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο

Μία γυναίκα και ο πατέρας της δολοφονήθηκαν μπροστά στο έξι μηνών μωρό της οικογένειας ενώ βρίσκονταν στη θέση αναμονής νοσοκομείου. 

Δράστης της δολοφονίας ήταν ο σύζυγος της γυναίκας ο οποίος σκότωσε με όπλο τους συγγενείς του μπροστά στο παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε ασθενείς που περίμεναν στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου Nakhon Pathom της Ταϊλάνδης.

H 26χρονη Τhanyamas Thanamsri, επισκέφτηκε μαζί με τον 31χρονο σύζυγό της, Chaiyaporn και τον 60χρονο πατέρα της, Samphan, εξαιτίας επιπλοκών που εμφανίστηκαν μετά από επέμβαση.

Η νεαρή είχε υποβληθεί σε εγχείριση στο συκώτι δύο εβδομάδες πριν και είχε παρουσιάσει επιπλοκές στην καρδιά και τους πνεύμονες.

Πριν βρεθούν στο νοσοκομείο, ο πατέρας και ο σύζυγος της 26χρονης είχαν τσακωθεί με τον πρώτο να ζητά από τον δεύτερο να βρει δουλειά. Μάλιστα, ο πεθερός του, τον παρότρυνε να αφήσει τη γυναίκα και το παιδί του επειδή δεν ήταν άξιος να τους συντηρήσει.

Ο καβγάς συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο μέχρι που ο 31χρονος έβγαλε όπλο από την τσάντα του και πυροβόλησε τον πεθερό του δύο φορές στο κεφάλι και τη σύζυγό του στο στήθος. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε μπροστά στην κατάμεστη αίθουσα αναμονής, με τους ασθενείς να τρέχουν να σωθούν.

Το μωρό επιβίωσε από το μένος του 31χρονου αλλά πλέον είναι ορφανό…

Κάποιες σφαίρες εξοστρακίστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ασθενείς που βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.