Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Στο δικαστήριο η υπόθεση βιασμού ανηλίκου από τους θείους του

Πάτρα: Στο δικαστήριο η υπόθεση βιασμού ανηλίκου από τους θείους του

Στο Δικαστήριο Πατρών, αναβίωσε την Παρασκευή η υπόθεση που αφορά βιασμό και ασέλγεια σε 9χρονο παιδί, από τους δυο θείους του και ένα ακόμα πρόσωπο.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στη Ζάκυνθο από το 2007 μέχρι το 2016 οπότε και το παιδί αποκάλυψε στην οικογένειά του όσα είχε ζήσει. Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού ο ένας εκ των κατηγορουμένων, φέρεται να τον παρέσυρε όταν ήταν σε ηλικία 9 ετών, μαζί με έναν φίλο και συμμαθητή του, σε μια σπηλιά σε ερημική περιοχή έξω από το χωριό και ασέλγησε σε βάρος του.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, θείος του παιδιού, κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια. Ειδικότερα κατά την περίοδο 2013-16 κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του και τον βίασε τουλάχιστον 30 φορές, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη και την ανοχή του ίδιου του παιδιού και των γονέων του.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, θείος και αυτός του ανήλικου, κατηγορείται ότι την περίοδο 2014-16 εκμεταλλευόμενος κι αυτός την εμπιστοσύνη και τη συγγενική τους σχέση, πήρε τον ανήλικο στο συνεργείο του, για να του μάθει τη δουλειά, και κατέληξε να ασελγεί σε βάρος του και να τον βιάζει.

Ολοι τους αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ τα συγγενικά του πρόσωπα βρίσκονται προφυλακισμένα. Μάλιστα στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας του 20χρονου ο οποίος επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε και ο νεαρός.

Η δική θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.