Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Βοήθεια στην οικογένεια που κάηκε το σπίτι της από Δήμο, Μητρόπολη...

Καλαμάτα: Βοήθεια στην οικογένεια που κάηκε το σπίτι της από Δήμο, Μητρόπολη και πολίτες

Δήμος Καλαμάτας, Μητρόπολη Μεσσηνίας, αλλά και απλός κόσμος βοηθούν την οικογένεια, της οποίας κάηκε το σπίτι, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς στέγη και χωρίς πράγματα και ρούχα.

Ο Ηλίας και η Μπιλιάνα, οι γονείς της 4μελούς οικογένειας, στο περίπτερό τους στην πλατεία Οθωνος στο Ιστορικό Κέντρο εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, στην προσπάθειά τους να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να στήσουν ένα καινούργιο σπιτικό.

Η προτεραιότητα είναι να βρουν ένα σπίτι, μια μονοκατοικία για να νοικιάσουν και να έχουν στέγη τα παιδάκια τους, δύο κοριτσάκια 8 χρονών και 18 μηνών. Το αμέσως επόμενο είναι το καινούργιο μηχάνημα με το οξυγόνο που χρειάζεται η μητέρα, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της άπνοιας ύπνου.

Ο Δήμος Καλαμάτας θα βοηθήσει την οικογένεια με 3.000 ευρώ που εισηγήθηκε η Διεύθυνση Πρόνοιας και αναμενόταν να εγκριθούν χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ακόμα, θα βοηθήσει και με είδη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η Μητρόπολη Μεσσηνίας αποφάσισε να διαθέσει όλα τα ηλεκτρικά είδη (κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο) που θα χρειαστούν για το καινούργιο σπίτι.

Προσφορά υπάρχει και για τα έπιπλα. Απλός κόσμος δίνει ρούχα και παιχνίδια για τα κοριτσάκια και επικοινωνεί μαζί τους για να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Η οικογένεια έχει ανάγκη από ρούχα και παιχνίδια. Οποιος θέλει να προσφέρει, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 27213 01638 ή να περάσει από το περίπτερο στην πλατεία Οθωνος.