Αρχική Ν. Κορινθίας Η πρώτη ανοικτή Γενική Συνέλευση του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία την Δευτέρα

Η πρώτη ανοικτή Γενική Συνέλευση του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία την Δευτέρα

Το Κίνημα Αλλαγής πραγματοποιεί την πρώτη του Γενική Συνέλευση στην Κορινθια  την Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κορίνθου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος κος Τούντας Γιάννης. Θα αναλύσει την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση και θα αναφερθεί σε οργανωτικά θέματα.

Μέλη, φίλοι και πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την διαδικασία εκλογής Συντονιστικών Γραμματειών στις Τοπικές Οργανώσεις. Τονίζεται ότι τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα έως 19 Ιουνίου 2018 (22:00), ενώ τα μη μέλη έως 20 Ιουνίου (22:00), αφού πρώτα εγγραφούν στο Κίνημα.  Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018.

Όσον αφορά τα οργανωτικά θέματα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Κορινθία, οι κύριοι Τσουλούφας Άγγελος και Λάμπρου Χάρης αναλαμβάνουν από κοινού υπεύθυνοι  των τομέων Οργανωτικού και Τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Γραμματέα της Ν.Ε. Κορινθίας  Αγγελόπουλο Δημήτρη (kanekorinthias@gmail.com) ή με τους υπεύθυνους Οργανωτικού Τσουλούφα Άγγελο (angelosts114@gmail.com) και Λάμπρου Χάρη (h_lamprou@yahoo.gr).

Προηγούμενο άρθροTην πρώτη θέση κατέλαβε στο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες σχολής οδηγών στην Κόρινθο – Αναζητείται γνωστός υπάλληλος του Υπουργείου