Αρχική Ν. Μεσσηνίας Γαργαλιάνοι: Φουσκωμένοι λογαριασμοί από λάθος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Γαργαλιάνοι: Φουσκωμένοι λογαριασμοί από λάθος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Φουσκωμένοι λογαριασμοί από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας έφτασαν στους καταναλωτές στη Δ.Κ. Γαργαλιάνων από λάθος του μηχανογραφικού συστήματος, προκαλώντας ταραχή στον κόσμο.

Στους λογαριασμούς εμφανίστηκαν και τέλη βιολογικού καθαρισμού, χωρίς όπως είναι γνωστό η πόλη να διαθέτει… Ωστόσο οι κάτοικοι πήραν μια γεύση από το τι πληρώνουν οι πόλεις που διαθέτουν βιολογικό!

Από τη ΔΕΥΑΤ άμεσα εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία καθησυχάζει τον κόσμο αναγνωρίζοντας το λάθος και ζητώντας να πληρώσει μόνο το πραγματικό ποσό.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας ανακοινώνει ότι λόγω λάθους του μηχανογραφικού συστήματος έκδοσης λογαριασμών, χρεώθηκαν τέλη βιολογικού στη Δ.Κ. Γαργαλιάνων. Γίνεται επανυπολογισμός από την υπηρεσία μας, έτσι ώστε όσοι προσέλθουν στα ταμεία για εξόφληση να πληρώνουν το σωστό ποσό χρέωσης. Επίσης όσοι πληρώσουν μέσω τραπεζικού λογαριασμού, το πλεονάζον ποσό της χρέωσης θα μπαίνει ως προκαταβολή για τον επόμενο λογαριασμό. Παρακαλούμε να προβείτε σε εξόφληση των λογαριασμών από τις 18/6/2018 και ύστερα, όπου θα έχει αποκατασταθεί το μηχανογραφικό λάθος. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για την αναστάτωση».

Προηγούμενο άρθροΆγριο φονικό: Mαχαίρωσαν 26χρονο στην πλατεία Βικτωρίας
Επόμενο άρθροΦωτιά στην Κερατέα