Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ερώτηση Πατσαρίνου για τις εξελίξεις στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης

Ερώτηση Πατσαρίνου για τις εξελίξεις στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης

Ερώτηση προς τον τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου απηύθυνε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Πατσαρίνος. Αναλυτικότερα:

Με την 110079/1-6-2018 απόφαση Δασάρχη Τρίπολης κηρύχτηκε έκπτωτο το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου της πόλης.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό αφορούν στην παραβίαση κατ’ εξακολούθηση, κατά τη διάρκεια της θητείας του συγκεκριμένου Δ.Σ., του καταστατικού του Κυνηγετικού Συλλόγου, με ενέργειες οι οποίες έχουν να κάνουν με τον απολογισμό του για το έτος 2016 και τον προϋπολογισμό του 2017, την έκδοση κυνηγετικών αδειών, έξοδα χωρίς παραστατικά, διάφορες χρεώσεις, άρνηση του προέδρου του Δ.Σ. για οικονομικό έλεγχο και έλλειψη συνεργασίας του Συλλόγου με το Δασαρχείο.

Πρόεδρος αυτού του Συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια ήταν ο σημερινός θεματικός αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα πολιτικής προστασίας, οικοσυστημάτων και αειφορίας, νέας γενιάς και αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, της απήχησης του κύρους και του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κοινωνία, των κανόνων δεοντολογίας και των προτύπων που απαιτούν οι δημότες από τους αιρετούς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, ρωτάμε:

– Ισχύουν τα όσα προαναφέραμε όσον αφορά το στέλεχος της Περιφερειακής σας Αρχής;
– Ποια η θέση σας γι’ αυτά τα γεγονότα και τι προτίθεστε να κάνετε;

Για την παράταξη
«Πελοπόννησος Πρώτα»
Ο επικεφαλής
Πατσαρίνος Νίκος

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιες 2018: Μαθητές πιάστηκαν να αντιγράφουν στο Ηράκλειο
Επόμενο άρθροΔείτε τις απαντήσεις στα θέματα των πανελλαδικών από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο (Βίντεο)