Αρχική Ν. Μεσσηνίας Προβλήματα με τη λειτουργία των ταξί στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Προβλήματα με τη λειτουργία των ταξί στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Τα προβλήματα με τη λειτουργία των ταξί στο αεροδρόμιο Καλαμάτας συνεχίζονται, και τα περιστατικά που προκύπτουν αποτελούν δυσφήμηση για την τουριστική εικόνα της Μεσσηνίας και της Νότιας Πελοποννήσου.

Όπως μας καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτες ταξί της Καλαμάτας, χθες άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης πραγματοποίησαν για μια ακόμα φορά ελέγχους σε ταξί της Καλαμάτας που μετέφεραν τουρίστες από το αεροδρόμιο στη Στούπα, στα όρια του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Οι έλεγχοι είναι νόμιμοι και πρέπει να γίνονται, όπως μας επεσήμαναν επαγγελματίες μεταφορείς, αλλά η ταλαιπωρία των επιβατών και οι συνεχείς έλεγχοι δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις και πλήττουν την τουριστική εικόνα της περιοχής μας.

Όλο αυτό οφείλεται στο ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου αδυνατεί να αποφασίσει και να ξεκαθαρίσει τη λειτουργία των ταξί στο διεθνές αεροδρόμιο Καλαμάτας, το οποίο παρουσιάζει συνεχή άνοδο και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Τα ταξί της Καλαμάτας με συμφωνία, με προμίσθωση, δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να μεταφέρουν τους τουρίστες που έρχονται στο αεροδρόμιο στους άλλους δήμους του νομού.

“Να πάρει ένα κάρο η περιφερειακή αρχή για να τους εξυπηρετήσει”, σχολίασε χαρακτηριστικά ιδιοκτήτης ταξί της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.