Αρχική Ν. Κορινθίας Oι Σταυρέλης, Μουρούτσος, Λαμπρινός και Οικονόμου δεν θέλουν το Μουσείο της Μικρασιατικής...

Oι Σταυρέλης, Μουρούτσος, Λαμπρινός και Οικονόμου δεν θέλουν το Μουσείο της Μικρασιατικής Στέγης

Με μεγάλη έκπληξη στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων διαπιστώσαμε διαφωνούντες σε μία απίστευτα μεγάλη κληρονομιά της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο Δήμος Κορινθίων και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός έφεραν στο ΔΣ την ψήφιση της αγοράς του κτιρίου που στεγαζόταν η Συνεταιριστική Τράπεζα στην Λεωφόρο Ιωνίας έναντι του ποσού των 981.000  ευρώ. Ποσό που όποιος έχει δει το κτίριο και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά θα καταλάβει με την πρώτη ματιά πως η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη.

Οι ανάγκες που θα καλυφθούν αφορούν υπηρεσίες του Δήμου, ωστόσο στο ισόγειο του κτιρίου θα στεγαστεί το μουσείο της Μικρασιατικής στέγης.

Και ενώ ο ένας μετά τον άλλον οι σύμβουλοι ψήφιζαν υπέρ οι κύριοι Σταυρέλης, Μουρούτσος, Λαμπρινός και Οικονόμου καταψήφισαν.

Και εδώ εύλογες απορίες για την πράξη αυτή. Ναι, λοιπόν διαφωνείτε με τον Πνευματικό, ναι τραβήξατε δικό σας δρόμο αλλά σε αυτό γιατί όχι;

Δεν αξίζει η είσοδος της πόλης να φιλοξενήσει όλη αυτή την κληρονομιά της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου;

Μην κάνετε αντιπολίτευση για να κάνετε αλλά στην ουσία, έτσι δεν βρίσκετε υπερασπιστές αλλά διαφωνούντες. Το καλό της πόλης είναι πάνω από μικροκομματισμούς και τα δικά σας προσωπικά συμφέροντα.