Αρχική Ν. Αργολίδος Βραδινός αγώνας δρόμου “NightRun 2 2018” στο Πόρτο Χέλι

Βραδινός αγώνας δρόμου “NightRun 2 2018” στο Πόρτο Χέλι

Στις 21 Ιουλίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου και την συμμετοχή των συλλόγων ΦΑΡΟΣ και ΣΦΙΠ,  διοργανώνει στο Πόρτο Χέλι τον βραδινό αγώνα δρόμου «Porto Heli Night Run 2».

Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21.00’, έχει ως αφετηρία την αρχή  του πεζόδρομου των καφετεριών Πορτοχελίου, συνεχίζει παράλληλα με το λιμάνι, και την παραλιακή οδό προς Κόστα. Οι δρομείς κάνουν αναστροφή στο 2,4 χιλ. περνώντας μέσα από την νησίδα – πάρκινγκ του ξενοδοχείου Nikki Beach, όπου θα υπάρχει ο σταθμός νερών, και επιστρέφουν μέσω της ίδιας διαδρομής στο σημείο εκκίνησης – τερματισμού.

Σημειώνεται ότι μετά τις 22.00’, οπότε και η λήξη του αγώνα, οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.Το κόστος συμμετοχής για κάθε δρομέα είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει το νούμερο συμμετοχής αθλητή, τη χρονομέτρηση, φωσφορίζοντα βραχιόλια ή μενταγιόν, αναμνηστικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα και το μετάλλιο τερματισμού.

Παράλληλα, στις 20.15’ θα διεξαχθεί ο παιδικός αγώνας 500 μέτρων με τον τίτλο “Kids run”, σε απόλυτα ασφαλή και φυλασσόμενη διαδρομή. Το κόστος συμμετοχής για τα παιδιά, διαμορφώθηκε στα 5 ευρώ.