Αρχική Eπικαιρότητα Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Πέμπτη (14/06) στην Αθήνα

Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Πέμπτη (14/06) στην Αθήνα

Δείτε ποιες ώρες «τραβούν χειρόφρενο» τα λεωφορεία την Πέμπτη (14/06) – Χωρίς τραμ στο τμήμα «Καλλιθέα – ΣΕΦ» μετά τις 22:15.

 

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει την ερχόμενη Πέμπτη (14/06), από τις 12.00 έως τις 17.00, η Αθήνα μετά την απόφαση των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ να προχωρήσουν σε στάση εργασίας λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.

Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00 ή και αργότερα. Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.

Παράλληλα, μέχρι την Καλλιθέα θα φτάνουν οι συρμοί του τραμ σήμερα και αύριο (12/06), από 22:15 έως και τη λήξη των δρομολογίων, λόγω εργασιών στο δίκτυο.

Συγκεκριμένα, οι συρμοί του τραμ θα δρομολογούνται με τερματικό σταθμό τη στάση «Καλλιθέα», λόγω των έργων που θα διεξαχθούν στο τμήμα Καλλιθέα- ΣΕΦ για την επέκταση της γραμμής του τραμ προς τον Πειραιά.

Προηγούμενο άρθροΟι εξορμήσεις του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας
Επόμενο άρθροΤηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ζάεφ και … έκτακτη συνέντευξη τύπου από Καμμένο!