Αρχική Ν. Αργολίδος Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ειρήνης Κούγια από την Αργολίδα – Το άσχημο...

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ειρήνης Κούγια από την Αργολίδα – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας και η έκκληση για βοήθεια

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η 23χρονη Ειρήνη Κούγια από το Άργος απευθύνει έκκληση για βοήθεια, μετά από ένα άσχημο παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα και της άλλαξε όλη τη ζωή.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

“Είμαι η Ειρήνη, 23 ετών.Στις 30/9/17 παντρεύτηκα έναν εξαίρετο άνθρωπο ο οποίος μου χάρισε ένα γλυκό αγγελούδι, τον γιο μας που βαπτίστηκε την ίδια ημέρα.

Μόνο που την επόμενη κιόλας ημέρα η ζωή μου φύλαγε ένα κακό.Το αμάξι μου βγήκε εκτός τροχιάς και εγώ καθηλώθηκα σε αναπηρικό καροτσάκι μη μπορώντας να ζήσω τη ζωή που ονειρευόμουν με τον άντρα μου και τον μικρο μας γιο.

Τα έξοδα μας άρχισαν να αυξάνονται δραματικά σε φάρμακα που μόνο το 50% μπορεί να μου παρέχει ο ΕΟΠΥΥ κ ας χρειάζομαι αρκετά, ειδικό κρεβάτι, καροτσάκι και πολλά άλλα που με πολύ δυσκολία καταφέραμε να κάνουμε. Κάνω σε καθημερινή βάση φυσικοθεραπείες σε κλινική στην Αθήνα εφόσον μόνο εκεί μπορώ να πάω και θα πρέπει να ξεκινήσω πλέον κ οξυγονοθεραπεία 3 φορές τη βδομάδα.

Δεν μας έμεινε άλλη επιλογή παρά μόνο να μετακομίσουμε Αθήνα για να γλιτώσω έστω κάποια έξοδα της καθημερινής μετακίνησης μου Αργος-Αθήνα.

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να κατανοήσετε το πρόβλημα μου.

Όποιος θα θελε να μας βοηθήσει οικονομικά θα το εκτιμούσαμε πάρα πολύ εφόσον το χουμε πολύ ανάγκη πλέον.

Όποιος θα θελε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ….

* ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ *
ΑΡ.ΛΟΓ. : 314/991527-39
ΙΒΑΝ : GR6501103140000031499152739
BIC : ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΚΟΥΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ”