Αρχική Ν. Αργολίδος ” Η διαγραφή του Δ.Καμπόσου από την ΝΔ σε ποιον θα στοιχίσει;...

” Η διαγραφή του Δ.Καμπόσου από την ΝΔ σε ποιον θα στοιχίσει; ” γράφει η Σ.Παπαδοπούλου

Ξεκινώντας από αυτά που είπε ο Δ.Καμπόσος, όσο αφορά τον Μπουτάρη ,η αλήθεια είναι πως είπε όσα σκέφτεται η πλειοψηφία των Ελλήνων.
Σε σε ότι έχει να κάνει με τους Εβραίους έκανε λάθος και άλλωστε  νομίζω πως εκεί έριξαν το βάρος της  διαγραφής του.

Αν και στην πραγματικότητα ερμηνεύοντας τις προθέσεις του , πιστεύω πως δεν είχε ως στόχο να θίξει τους φίλους μας Εβραίους, αλλά να τονίσει το πόσο προστατευμένος είναι ο Γιάννης Μπουτάρης από ένα ολόκληρο σύστημα και λέει ότι θέλει χωρίς επιπτώσεις και βέβαια  την παραπάνω υπόθεση η διαγραφή του Δημάρχου από τη Ν.Δ. την επιβεβαιώνει ,αφού ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  έχει πει δεκάδες προκλητικά και προσβλητικά για την ιστορία μας  και δεν τον ακουμπάει κανείς.

Του έκανε ζημιά; ναι σ΄ένα κομμάτι της αστικής δεξιάς σίγουρα, όμως στην μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Ν.Δ. που πρόσκεινται στη λαϊκή δεξιά αλλά και άλλων χώρων τον έκανε ακόμα περισσότερο δημοφιλή και παρεμπιπτόντως είναι ένα κομμάτι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης  με άστοχες κινήσεις και λοξοκοιτόντας προς την κεντροαριστερά το χάνει.

Όσο αφορά τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, θα είχε σοβαρό πρόβλημα εαν ήθελε να κατέβει για πρώτη φορά και θα χρειαζόταν την στήριξη του κόμματος,σίγουρα αν παραμείνει η υπάρχουσα κατάσταση(η διαγραφή του) θα είναι ένα αγκάθι, όμως δεν είναι και πανάκεια μιας και έχει μια παράταξη η οποία και είναι συμπαγής και βέβαια είναι ήδη στην δεύτερη θητεία τους.  Σίγουρα έκανε κακό στην εικόνα του όμως στην πολιτική μια εβδομάδα είναι πολύς καιρός λένε και δεν θ΄αργήσει να ξεχαστεί όλο αυτό , άλλωστε αυτές οι διαγραφές δεν είναι και αιώνιες ξέρετε.

Γενικότερα  όμως  και η Ν.Δ. θα πρέπει να προσέξει λίγο πως βλέπει τα στελέχη της και να τους κρίνει με τα ίδια μέτρα.
Για παράδειγμα η κυρία Μάρκου ψήφισε στο θέμα της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια κόντρα στη γραμμή του κόμματος αλλά δεν άνοιξε μύτη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι έβγαλαν ανακοίνωση εναντίον του Γραμματέα της Ν.Δ. και δεν άνοιξε μύτη.

Υ.Γ. Ναι να μην ξεχάσω και κάποια υποτιθέμενα στελέχη της Ν.Δ. που πανηγύρισαν(θέλει η πουτ…α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει) την διαγραφή του Δημήτρη Καμπόσου, επειδή δεν σας πολυκόβει ,σε μια άλλη τέτοια περίσταση χαρείτε κρυφά ή ιδιωτικά τέλος πάντων γιατί τρώτε πολύ δημόσια γιούχα, ούτε οι συριζαίοι δεν έκαναν έτσι…