Αρχική Ν. Αχαΐας H Τένια Μακρή στη Πάτρα

H Τένια Μακρή στη Πάτρα

Σήμερα, Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 20:00, θα βρίσκεται στη Πάτρα και συγκεκριμένα στο χώρο του Ξενοδοχείου Βυζαντινό η συγγραφέας των Εκδόσεων Κλειδάριθμος Τένια Μακρή.

Με αφορμή αυτό, οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Discover σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως με τίτλο “Τι θα κάνω μ’εσένα, μαμά…”.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η δημοσιογράφος και πρώην Βουλευτής Νατάσα Ράγιου και η ιδιοκτήτρια της Εταιρείας Πολιτισμού και Επικοινωνίας Connections Ελένη Ντάκου, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η ηθοποιός Νάνσυ Χριστοπούλου και ο μαθητή Β’ Λυκείου Φάνης Μεντζελόπουλος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κατανοήστε τη μητέρα σας και γνωρίστε τον εαυτό σας

Ενοχή, τρυφερότητα, θυμό, αγάπη.

Κανείς άλλος εκτός από τη μητέρα μας δεν μπορεί να μας προκαλέσει όλα αυτά τα συναισθήματα ταυτόχρονα –γι’ αυτό και η σχέση μας μαζί της είναι ένας πραγματικός γρίφος που συχνά δυσκολεύει τη ζωή μας.

Μπορούμε, αλήθεια, ως ενήλικες να λύσουμε αυτόν τον γρίφο και να αποκαταστήσουμε την εικόνα της μητέρας μας έτσι όπως είναι, και όχι όπως την είχαμε σχηματίσει μέσα μας ως παιδιά;
Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια τραύματα μας δημιούργησε η συμπεριφορά της και να έχουμε μια θεραπευτική επικοινωνία μαζί της;

Μέσα από τις αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, η Τένια Μακρή προτείνει δέκα βήματα που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη σχέση με τη μητέρα σας σε μια νέα πολύτιμη διάσταση.

Θα την κατανοήσετε, θα τη συγχωρήσετε ίσως, και τελικά θα συμφιλιωθείτε και μ’ εκείνη και με τον εαυτό σας –κάτι που είναι κυριολεκτικά ανεκτίμητο.

Ποια είναι η Τένια Μακρή

Η Τένια Μακρή είναι οικογενειακή σύμβουλος και σύμβουλος σχέσεων, με σπουδές στην Κοινωνική Εργασία και την Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες και έχει διδάξει στο μεταπτυχιακό τμήμα της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, σε σχολές γονέων. Είχε τη δική της τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο Άκουσέ με στο ΜΕGΑ, ενώ κατά καιρούς συμμετέχει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έως τώρα έχει γράψει επτά βιβλία που έγιναν όλα best seller: Αγάπη με το ζόρι;Γιατί σ’ αγαπώ;15+7 μαθήματα, βήματα για καλύτερες σχέσειςΑφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;Φτάνει μόνο η αγάπη;Να γιατί σ’ αγαπώ και Απιστία.

Το βιβλίο της Τένιας Μακρή με τίτλο “Τι θα κάνω μ’ εσένα, μαμά…” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.