Αρχική Ν. Μεσσηνίας Βρέθηκε ο κλέφτης του ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών

Βρέθηκε ο κλέφτης του ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών

Ένας 30χρονος Βούλγαρος φέρεται να είναι ο δράστης 4 κλοπών που έγιναν το 2014 και το 2015 στα γραφεία και το προαύλιο του ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών.

Ο 30χρονος -σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τις εν λόγω κλοπές- συνελήφθη την περασμένη Κυριακή από Κορίνθιους αστυνομικούς του Τμήματος Σικυωνίων, καθώς καταζητείτο με ένταλμα του ανακριτή Ναυπλίου για ληστεία.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν από το Α.Τ. Σικυωνίων συνολικά 9 περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία, στη Λακωνία και στη Μεσσηνία. Σε ό,τι αφορά τη Μεσσηνία, ο δράστης φέρεται ότι ταυτοποιήθηκε από τα αποτυπώματά του. Οι κλοπές τις οποίες κατηγορείται ότι έκανε στα Φιλιατρά διαπράχθηκαν τις εξής ημερομηνίες: 8 προς 9 Οκτωβρίου του 2014 φέρεται να διέρρηξε τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ και να έκλεψε πράγματα αξίας 2.000 ευρώ. Στις 8 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς επέστρεψε και από τον προαύλιο χώρο του ΔΕΔΔΗΕ πήρε καλώδια και άγνωστη ποσότητα πετρελαίου από ένα σταθμευμένο μηχάνημα έργο. Και όπως φαίνεται, δεν σταμάτησε εκεί. Στις 14 προς 15 Μαρτίου του 2015 διέρρηξε και πάλι τα ίδια γραφεία και έκλεψε πράγματα αξίας 3.000 ευρώ, ενώ το αμέσως επόμενο βράδυ, 15 προς 16 Μαρτίου, ξαναπήγε για να κλέψει και τα υπόλοιπα που του ξέφυγαν την προηγουμένη, αξίας 1.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.