Αρχική Eπικαιρότητα Θρίλερ στη Λέρο: Νέα αποκάλυψη – «βόμβα» από το δικηγόρο των παιδιών

Θρίλερ στη Λέρο: Νέα αποκάλυψη – «βόμβα» από το δικηγόρο των παιδιών

Με κομμένη την ανάσα το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της Λέρου – Τρία παιδιά φέρεται να έπεσαν θύματα σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς τους– Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ίχνη κακοποίησης στα θύματα – Δεν υπάρχει καμία ανατροπή στην υπόθεση υποστηρίζει ο δικηγόρος που τα εκπροσωπεί

Κατατέθηκε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές της Κω η έκθεση του ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσου, αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών στη Λέρο, από τον πατέρα και τη μητέρα τους, έκθεση από την οποία προκύπτουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Με αφορμή πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι δεν υπάρχει βιασμός των παιδιών, με δηλώσεις του ο συνήγορος των παιδιών Παναγιώτης Αβρίθης διευκρίνισε ότι η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά.

«Η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει οι γονείς και τα παιδιά. Οι πράξεις είναι δεδομένες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αβρίθης μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Epsilon.

«Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται οι γονείς εξακολουθούν να παραμένουν τα ίδια», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτο και ξεκάθαρο ότι οι γονείς διέαπραξαν στα παιδιά τους αυτές τις φρικτές πράξεις, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία ανατροπή στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, με ομόφωνες αποφάσεις εισαγγελέα και ανακρίτριας της Κω, πατέρας και μητέρα έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.