Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συνεδρίαση ΦΟΔΣΑ για ΣΔΙΤ απορριμμάτων αύριο (8-6-18) ζωντανά στις 18:00 μ.μ. στο...

Συνεδρίαση ΦΟΔΣΑ για ΣΔΙΤ απορριμμάτων αύριο (8-6-18) ζωντανά στις 18:00 μ.μ. στο Super Tv από το Πνευματικό κέντρο Τρίπολης

Κρίσιμη συνεδρίαση αύριο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου με σχεδόν αποκλειστικά θέματα που αφορούν το ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

Αύριο (8-6-18) πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τους όρους της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΦΟΔΣΑ και Περιφέρειας Πελοποννήσου, να ενημερώσει ο Πρόεδρος, Σταύρος Αργειτάκος, όλους τους συμβούλους (53 στον αριθμό) για τις επιμέρους συζητήσεις που έχουν γίνει και για το μεταβατικό στάδιο, εφόσον υπογραφεί η περιβόητη σύμβαση, αλλά και πότε θα αρχίσει αυτό να υλοποιείται μετά την υπογραφή και τι θα σημαίνει αυτό από πλευράς κόστους σε κάθε δήμο και τι ακόμα θα γίνει με τις προσωρινές διαχειρίσεις που πιθανόν τότε, κάποιοι από τους δήμους να έχουν σε λειτουργία.

Αναμένεται σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ σχεδόν όλων των δημάρχων των μεγάλων δήμων από την μία πλευρά, και των λεγόμενων φιλικά προσκείμενων στα σχέδια και στους όρους του ΣΔΙΤ όπως αυτοί τοποθετήθηκαν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη. Η μετάδοση του ΦΟΔΣΑ θα γίνει ζωντανά από το Super Tv στην τηλεόραση, το Super fm 104,1 στο ραδιόφωνο και τα διαδικτυακά Peloponnisosnews.gr και στο Facebook στο Super Tv Πελοπόννησος.

Μπορείτε όλοι να δείτε και να καμαρώσετε όλους τους εκπροσώπους των δήμων σας που θα ψηφίσουν και θα αποφασίσουν για το δικό σας συμφέρον και το πόσο θα σας έρχεται ο λογαριασμός στα δημοτικά τέλη, για τα επόμενα 27 χρόνια.

Και επειδή αυτό θα γίνει πριν από τις εκλογές της αυτοδιοίκησης, αφού τους καμαρώσετε αύριο, να τους θυμηθείτε για να τους ‘τιμήσετε’ με την ψήφο σας σε λίγους μήνες για το μεγάλο δώρο που θα κάνουν στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό για τα επόμενα 30 χρόνια και που θα πληρώσετε εσείς, τα παιδιά και τα εγγόνια σας.