Αρχική Eπικαιρότητα Μέλη της ΛΑΕ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών ματαίωσαν πλειστηριασμό Α’...

Μέλη της ΛΑΕ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών ματαίωσαν πλειστηριασμό Α’ κατοικίας τυφλού άντρα

Ματαιώθηκε  πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ενός τυφλού 100%, πλήρως ανάπηρου με επίσημα χαρτιά, ο οποίος έχει εισόδημα 600 ευρώ το δίμηνο – όχι τον μήνα, το δίμηνο – ως επίδομα αναπηρίας και ο οποίος έχει οικογένεια τεσσάρων ατόμων, με δύο παιδιά άνεργα .
Αυτού το σπίτι επειδή ήταν τριτεγγυητής, θέλανε σήμερα να εκπλειστηριάσουν και να πετάξουν αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος νοσηλεύεται την ίδια ώρα με εγκεφαλικό σε νοσοκομείο. Θέλανε να πετάξουν και αυτόν και την οικογένεια του στον δρόμο.

Ευτυχώς αυτό το έγκλημα, αυτή η βαρβαρότητα ματαιώθηκε.

Το Κίνημα σημειώνει επιτυχίες. Έχει εμποδίσει τον «εφιάλτη» των πελιστηριασμών να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.

Και βλέπετε εδώ, αντί άλλοι να κάθονται στο σκαμνί, έχουν υποβάλλει σε διώξεις μέλη του κινήματος για αυτήν την αγωνιστική και τίμια δραστηριότητα τους.

Αφού είχα αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες και δεν μου απαντούσαν, πήγα ο ίδιος στην Γενική Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας κι εκεί με πληροφόρησαν – οι άθλιοι – ότι την δικογραφία που συνέταξαν και διέρρευσαν στην εφημερίδα «Τα Νέα» σε βάρος μου και σε βάρος άλλων αγωνιστών, την έχουν στείλει από 17/05 στην εισαγγελία Αθηνών για τα περαιτέρω.

Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να ξεκινήσουν διώξεις σε βάρος μας.

Δεν μας πτοούν!

Τους προκαλούμε! Αν θέλουν να μας πάνε σε δίκη, να μας πάνε τώρα… Και θα μετατραπεί αυτή η δίκη σε κατηγορητήριο εναντίον τους. Αυτοί είναι που θα κάτσουν στο σκαμνί και πολύ γρήγορα.

Εμείς είμαστε αθώοι και θα αποδείξουμε την αθωότητα μας. Και θα αποδείξουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι τίμιο, είναι ειλικρινές, είναι ανιδιοτελές και προσφέρει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο στην πολιτεία και στον ελληνικό λαό.

Παν ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, γραμματέας Π.Σ. ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ