Αρχική Περ. Πελοποννήσου ‘Μαϊμού’ δημοσκοπήσεις με πακιστανικά τηλέφωνα

‘Μαϊμού’ δημοσκοπήσεις με πακιστανικά τηλέφωνα

Πέφτουν βροχή οι καταγγελίες για το ποιοι τελικά χρησιμοποιούν δημοσκοπικά τερτίπια με παράνομες, παράτυπες και καταχρηστικές διαδικασίες δημοσκοπικών τρόπων, ενοχλώντας τηλεφωνικά, κυριολεκτικά ό, τι ώρα γουστάρουν, τους Πελοποννήσιους.

Ακόμη και σήμερα, έπεφταν διάσπαρτα τηλέφωνα σε Αρκαδία και Κορινθία, άλλα με απόκρυψη και άλλα με κινητά τηλέφωνα που πολλά εξ’ αυτών ανήκουν σε αλλοδαπούς (μετά από έρευνα που έκανε το Peloponnisownews.gr) και διερωτόμεθα.. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος τελικά;;

Φτάσαμε στην εσχατιά της προπαγάνδας και της ανεντιμότητας, επιστρατεύοντας ακόμη και ακραίες κουτοπονηριές για να δούμε τι ψηφίζει ο τάδε αν, για παράδειγμα, ψηφίζει τον Τατούλη για Περιφερειάρχη ή τον Νίκα και αν για βουλευτή θέλει τον Δήμα ή τον Ταγαρά στην Κορινθία με την ΝΔ. Ασφαλείς πληροφορίες του Peloponnisosnews.gr, αναφέρουν ότι το θέμα έφτασε, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε γνωστότατη δικηγόρος της Αργολίδας, και στην δικαιοσύνη, αλλά και στην ένωση δημοσκοπικών εταιρειών Ελλάδας. Kαι άντε να δούμε ο Πρόεδρός της και προσωπικός μου φίλος, ο Θωμάς Γεράκης της Mac, πως θα … ‘βγάλει τα κάστανα από την φωτιά’ και πως θα βρει άκρη με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που σοφίζονται αρρωστημένα μυαλά πάνω στον πανικό τους.

Σε λίγες μέρες κάντε υπομονή το ΣΗΜΕΡΑ και το Super, αλλά και το διαδικτυακό μας Peloponnisosnews.gr, θα σας δώσουν την δημοσκοπική εικόνα και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και για πολλούς μεγάλους δήμους της Περιφέρειας.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να πάνε για τα μπάνια και τις διακοπές του καλοκαιριού τους πιο ήσυχοι οι υποψήφιοι βουλευτές, υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά ο μέγας Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο … ‘ανεξάρτητος’, αλλά και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι.

Και άντε μετά από όλα αυτά να δούμε πως θα λειτουργήσουν Περιφερειακά και Δημοτικά συμβούλια από το φθινόπωρο… Μάλλον έρχεται βαρυχειμωνιά…