Αρχική Eπικαιρότητα Πρώην υπουργός ετοιμάζεται να ανοίξει μαγαζί με χαλιά…..

Πρώην υπουργός ετοιμάζεται να ανοίξει μαγαζί με χαλιά…..

Από την πολιτική στο… επιχειρείν ετοιμάζεται να περάσει πρώην υπουργός, βουλευτής της ΝΔ και γνωστό αυτοδιοικητικό στέλεχος.

Ο λόγος για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» το τελευταίο διάστηµα ο ίδιος δείχνει «ανήσυχος» για το µέλλον του, αφήνοντας ακόµη ανοιχτό το ενδεχόµενο να επανέλθει στην πολιτική, µε δεδοµένη, όµως, την επιθυµία του να αναπτυχθεί επιχειρηµατικά σε διάφορους τοµείς.

Η δραστηριότητά του πλέον αποδεικνύεται πολυσχιδής, µε τον ίδιο να αναζητά διαρκώς νέες ευκαιρίες, εντός και εκτός Αθηνών. Μετά την προσπάθειά του για εκµίσθωση του δηµοτικού ξενοδοχείου της ∆ηµητσάνας για τα επόµενα 25 χρόνια, προκειµένου να µετατρέψει το ιστορικό χωριό σε διεθνές τουριστικό θέρετρο, τώρα ο πρώην υπουργός προσανατολίζεται για µπίζνες και στην πρωτεύουσα.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret», ο κ. Σπηλιωτόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις για την ενοικίαση µεγάλου καταστήµατος στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, το οποίο θα αξιοποιήσει για την πώληση χαλιών αλλά και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων. Ηδη, µάλιστα, εντόπισε χώρο ο οποίος βρίσκεται κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης και συζητά προκειµένου να δει αν προσφέρεται για το νέο επαγγελµατικό του εγχείρηµα.