Αρχική Eπικαιρότητα Ομολογία – σοκ 17χρονου: «Βίασα τη γιαγιά της φίλης μου επειδή μου...

Ομολογία – σοκ 17χρονου: «Βίασα τη γιαγιά της φίλης μου επειδή μου έκανε παρατήρηση»

Του έκανε παρατήρηση και αυτός στη συνέχεια την βίασε ως εκδίκηση

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια υπόθεση η οποία είδε το φως της δημοσιότητας στις 31 Μαρτίου, όταν ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατήγγειλε ότι νεαρό πρόσωπο διέρρηξε το σπίτι τους γύρω στις 8:00 το βράδυ και επιτέθηκε στη γυναίκα ενώ ο ίδιος απουσίαζε από αυτό.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η 81χρονη φέρει κάταγμα λεκάνης.

Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 5:00 σήμερα τα ξημερώματα, 17χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία σε βάρος του για την σεξουαλική παρενόχληση 81χρονης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», πρόκειται για 17χρονο από τη Ρουμανία ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ότι βίασε την ηλικιωμένη γυναίκα.

Μάλιστα η παραδοχή του αρχικά έφερε ενστάσεις, όμως ύστερα από το αποτέλεσμα των επιστημονικών εξετάσεων της ηλικιωμένης και την απόδειξη ότι υπήρξε σύνδεση, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε το βιασμό.

Σημαντικά είναι τα όσα ανέφερε ο ανήλικος στο δικαστήριο όπου, σύμφωνα με τον «Π», υποστήριξε πως πριν προχωρήσει στην πιο πάνω ενέργεια, είχε συναντηθεί στο σπίτι της ηλικιωμένης μαζί με την εγγονή της.

Τότε σύμφωνα με τον κατηγορούμενο η ηλικιωμένη του έκανε παρατήρηση και αυτός στη συνέχεια, υπό την επήρεια ουσιών προχώρησε στο βιασμό της 81χρονης.

Να σημειώσουμε ότι στις 11 Ιουνίου θα αγορεύσει ο συνήγορος του για μετριασμό της ποινής του και στη συνέχεια αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστηρίου.
Ο ανήλικος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: βιασμού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της διάρρηξης.