Αρχική Περ. Πελοποννήσου Κατσίρης: «Θα συνεχίσω να ακολουθώ τις επιλογές της ΝΔ»

Κατσίρης: «Θα συνεχίσω να ακολουθώ τις επιλογές της ΝΔ»

Μπροστά στις εξελίξεις που αφορούν τις επιλογές που θα κάνει η ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Γιάννης Κατσίρης (όπως και η Ελένη Παναγιωτοπούλου, νωρίτερα) ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει το πρόσωπο που θα επιλέξει το κόμμα.

Η ΔΗΛΩΣΗ

Ως ενεργό μέλος της Νέα Δημοκρατίας, μιας σύγχρονης, ανανεωμένης, ανοιχτής, κεντροδεξιάς παράταξης που  συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία αναγνωρίζω το δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Για να πετύχουμε το στόχο μας θα χρειαστεί, όχι απλά να είμαστε ενωμένοι, αλλά και απόλυτα προσηλωμένοι στον κοινό μας σκοπό. Ένας δύσκολος αντίπαλος βρίσκεται απέναντί μας, ένας αντίπαλος που δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία, διότι τρέφεται από αυτή και κυρίως τρέφεται από τον διχασμό και την πόλωση, που ο πολιτικός λόγος του  παράγει.

Η Νέα Δημοκρατία είναι παρούσα,  ενωμένη και αποφασισμένη όσο ποτέ σε ένα κοινό προσανατολισμό, να ξανακάνουμε την παράταξη μας κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό.

Στην μακροχρόνια διαδρομή μου, έχω εργαστεί από πολλές θέσεις για την προάσπιση των αρχών και των θέσεων του κόμματος της Ν.Δ. ακολουθώντας πάντα τις επιλογές του.

Είναι αυτονόητο ότι, ως ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, αυτό θα συνεχίσω να  πράττω και στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Δημ. Κατσίρης