Αρχική Ν. Αργολίδος Βραδιά οινογευσιγνωσίας στο Ναύπλιο

Βραδιά οινογευσιγνωσίας στο Ναύπλιο

Αγαπητοί φίλοι,

Στις 18 Ιουνίου θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο 3SIXTY έξι(6) σπουδαίους οινοπαραγωγούς οι οποίοι, ο καθένας με τον τρόπο του, συμβάλλουν να πάει το Ελληνικό κρασί όλο και πιο ψηλά!

Πρόκειται για τον Μάριο Νικολαΐδη από τον “Ανατολικό Αμπελώνα”, τον Περικλή Τάτση από το “Κτήμα Τάτση”, για τον Σωτήρη και την Κατερίνα Μποσινάκη από το οινοποιείο “Μποσινάκης ”, τον Γιώργο και την Έλλη Τσιμπίδη από την “Οινοποιητική Μονεμβασιάς”, τον Θάνο Ντούγκο από το οινοποιείο “Dougos ” και τον Βασίλη Παπαγιαννάκο από το οινοποιείο “Παπαγιαννάκος”. Οι παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα κρασιά τους, προσφέροντάς τα και συνομιλώντας με τους οινόφιλους σε μια βραδιά που θα ανοίξει με μια ομιλία καλοσωρίσματος, ο αγαπητός συγγραφέας οίνου και φαγητού Χάρης Τζάνης.

Την οινογνωσία θα συνοδεύσει, όσους το επιλέξουν, ένα ιδιαίτερο μενού “degustation” όπου τα 6 πιο χαρακτηριστικά κρασιά του κάθε οινοποιείου θα παντρευτούν ιδανικά με τις γεύσεις που τα αναδεικνύουν.

Το επιδόρπιο της βραδιάς θα μας το προσφέρει ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, ο γνωστός καινοτόμος σεφ σοκολάτας του Le Vôtre Pirée.