Αρχική Ν. Αρκαδίας Στο έλεος κακοποιών τα Πελετά Αρκαδίας – Oι κάτοικοι κάνουν και τους...

Στο έλεος κακοποιών τα Πελετά Αρκαδίας – Oι κάτοικοι κάνουν και τους αστυνομικούς !!!

Ρόλο αστυνομικού έχουν αναγκαστεί να αναλάβουν, κυρίως τα τελευταία δύο χρόνια, οι κάτοικοι του χωριού Πελετά στην Αρκαδία, καθώς, σχεδόν καθημερινά, οι περιουσίες τους μπαίνουν στο στόχαστρο κακοποιών που «ειδικεύονται» στις διαρρήξεις και τις κλοπές.

Το εν λόγω χωριό δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα αρκαδικά χωριά που βρίσκονται πέριξ αυτού, είτε σε χαμηλότερο είτε σε μεγαλύτερο υψόμετρο, όπως στα Τσιτάλια, στην Κουνουπιά και στα Πούληθρα.

Κάτι ανάλογο έγινε και σήμερα. Όπως μεταδίδει το leonidion.gr, το πρωί σημειώθηκε νέα καταδίωξη επίδοξων διαρρηκτών στα Πελετά από κατοίκους της περιοχής.

Όπως και την Κυριακή 27/5, έτσι και σήμερα λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, εθεάθησαν από κτηνοτρόφο οι ίδιοι τέσσερις νεαροί Ρομά να επιβαίνουν αυτήν τη φορά σε ένα ασημί αυτοκίνητο και να κινούνται ύποπτα κοντά στις ίδιες απομακρυσμένες οικίες της περιοχής Κάτω Γειτονιά Πελετών.

Ο κτηνοτρόφος ενημέρωσε κατοίκους των Πελετών, οι οποίοι έσπευσαν με το αυτοκίνητό τους και καταδίωξαν τους επίδοξους διαρρήκτες έως το χωριό Κουνουπιά, ενημερώνοντας παράλληλα την αστυνομία, η οποία, με τα λιγοστά μέσα που διαθέτει, διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.