Αρχική Περ. Πελοποννήσου Πριν από λίγο τελείωσε σύσκεψη στην ΝΔ και μαζί της τελείωσε κάθε...

Πριν από λίγο τελείωσε σύσκεψη στην ΝΔ και μαζί της τελείωσε κάθε σχέση με Π. Τατούλη και ‘Νέα Πελοπόννησο’

Πριν από λίγο τελείωσε σύσκεψη στην ΝΔ και μαζί της τελείωσε κάθε σχέση με Π. Τατούλη και ‘Νέα Πελοπόννησο’ – Ξεκαθάρισμα εδώ και τώρα και ξεκάθαρη κομματική στήριξη από την ΝΔ σε νέα υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τις τελευταίες εξελίξεις μετά τα όσα έγιναν χθες στην διάσκεψη για την αυτοδιοίκηση μετά τις δηλώσεις Αυγενάκη – Βορίδη και το κάλεσμα συμμόρφωσης στις γραμμές και τις θέσεις της ΝΔ για την αυτοδιοίκηση, καθώς και το δελτίο τύπου στήριξης Περιφερειακών Συμβούλων- μελών της ΝΔ, συζήτησαν σήμερα στην ΝΔ.

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες του Peloponnisosnews.gr πριν από λίγη ώρα τελείωσε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αποκλειστικό θέμα το ξεκαθάρισμα και την στήριξη νέας υποψηφιότητας, εκτός Πέτρου Τατούλη, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό, συνεπάγεται πολύ σύντομα το κάλεσμα μερικών να πάρουν θέση, με πρώτη και καλύτερη την κ. Παναγιωτοπούλου, αλλά και τους υπόλοιπους περιφερειακούς συμβούλους που κατά δήλωση πολλών στην σύσκεψη, θέλουν … να πατούν σε δύο βάρκες.

Καλό δρόμο στον ‘ανεξάρτητο’  συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, ‘Νέα Πελοπόννησος’..

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Αυτό ήταν το γενικό συμπέρασμα της σύσκεψης και πολύ σύντομα θα σταλθεί το μήνυμα σε όλους όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι ειπώθηκε χθες γιατί προσωρινά έτσι τους βόλευε ή έτσι τους βολεύει.