Αρχική Περ. Πελοποννήσου Οριστικό τέλος σε στήριξη Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως Περιφερειάρχη από ΝΔ...

Οριστικό τέλος σε στήριξη Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως Περιφερειάρχη από ΝΔ δια στόματος Αυγενάκη-Βορίδη (Βίντεο)

Χθες το απόγευμα, από το Εργατικό κέντρο Τρίπολης, οι υπεύθυνοι σχεδιασμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Πελοπόννησο, έστειλαν μήνυμα και στον ίδιο τον Περιφερειάρχη ότι δεν συμβαδίζει με τα όσα υποστηρίζει η παράταξη της ΝΔ, αλλά και στους εναπομείναντες νεοδημοκράτες Περιφερειακούς Συμβούλους της ‘Νέας Πελοποννήσου’, τους διεμήνυσαν ότι είναι εκτός των θέσεων και των γραμμών που υποστηρίζει η παράταξη της ΝΔ και στο θέμα του νομοσχεδίου του Κλεισθένη, αλλά και ευρύτερα και σε άλλα θέματα, τα οποία κατά καιρούς υιοθετούνται από τον Πέτρο Τατούλη, ακόμη και ενάντια σε πρώην πρωθυπουργούς και αρχηγούς του κόμματος της ΝΔ, αλλά και βουλευτές και τα οποία εμμέσως υιοθετούν σιωπηλά και αυτοί.

Πρωί –πρωί δε σήμερα κυκλοφόρησε δελτίο τύπου των ‘προθύμων’ νεοδημοκρατών συμβούλων του κ. Τατούλη, ευτυχώς χωρίς τις υπογραφές  των Καλλίρη-Λέγγα-Τζεφεράκου- αυτονοήτως Αλειφέρη-Μαντά-Αντωνόπουλου- Μπουκουβάλα, με το οποίο οι υπόλοιποι υπογράφοντες (βλ. δελτίο τύπου) ούτε λίγο ούτε πολύ οι υπογράφοντες λένε προς το κόμμα της ΝΔ ότι θέλουν να ανήκουν στην ΝΔ με τις λογικές, τις πράξεις, τις απόψεις και τις θέσεις του Πέτρου Τατούλη, της ‘Νέας Πελοποννήσου’.

 

Σ.Σ. Τερμάτισαν την λογική μας…

Θ.Κ.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Έχοντας ως προσωπικές παρακαταθήκες τους πολυετείς αγώνες για την παράταξη της ΝΔ, και συμμεριζόμενοι απόλυτα τις αρχές και τις αξίες της, που αποτελούν τη βάση για ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, και με βαθιά την πίστη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αυριανός πρωθυπουργός μπορεί να φέρει εις πέρας ένα τέτοιο έργο, δηλώνουμε απερίφραστα ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στελέχη πρώτης γραμμής για τη ΝΔ στην Πελοπόννησο. Στελέχη που εγγυόμαστε ταυτόχρονα τον άρρηκτο δεσμό του κόμματος με την κοινωνία, με την οποία βρισκόμαστε σε διαρκή, ειλικρινή και έντιμη σχέση. Δηλώνουμε ταυτόχρονα ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αυτοδιοικητική μας παράταξη, την «Νέα Πελοπόννησο», της οποίας είμαστε εκλεγμένοι κι εκλεγμένες σύμβουλοι και Αντιπεριφερειάρχες, και με την οποία συστρατευθήκαμε στη βάση αρχών και σχεδίων που δημιουργούν συνθήκες ευημερίας και προόδου για όλη την Πελοπόννησο αλλά και για κάθε χωριό, πόλη και επαρχία που εκπροσωπούμε ο καθένας από εμάς. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία και ο ειλικρινής διάλογος στην πολιτική δημιουργούν εκείνη την συνθήκη εντιμότητας που δένει όλους εμάς με την ηγεσία της παράταξης. Τόσο της κομματικής μας, όσο και της αυτοδιοικητικής μας. Στηρίζουμε το έργο μας στην Πελοπόννησο υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη μας Πέτρου Τατούλη, όσο στηρίζουμε με το έργο μας την ηγεσία της ΝΔ. Η παράταξη είμαστε όλοι μαζί και όχι αυτοί ή εμείς. Η τακτική του διχασμού δεν χωρά στη παράταξη της ΝΔ. Στην Πελοπόννησο είμαστε όλοι μαζί. Και ας μην το αγνοεί κανείς αυτό.

Τζανετέα Ντία – Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας,

Παναγιωτοπούλου Ελένη – Αντιπεριφερειάρχης και μέλος ΔΣ ΕΝ.Π.Ε.,

Γκίκας Αθανάσιος – Αντιπεριφερειάρχης,

Μπούζα Αντωνία – Αντιπεριφερειάρχης,

Γκούνης Αποστόλης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Καρράς Παναγιώτης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Κατσίρης Γιάννης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Παπαφωτίου Απόστολος – πρώην Αντιπεριφερειάρχης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Πετρίτσης Γεώργιος – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Πισιμίσης Αθανάσιος – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Σιδέρης Βασίλης – πρώην Αντιπεριφερειάρχης – Περιφερειακός Σύμβουλος»

Δείτε το βίντεο: