Αρχική Eπικαιρότητα Σοκ στο Κερατσίνι με νεκρό βρέφος: Στο νοσοκομείο φρουρούμενη η μητέρα του

Σοκ στο Κερατσίνι με νεκρό βρέφος: Στο νοσοκομείο φρουρούμενη η μητέρα του

Νέα υπόθεση που θυμίζει Πετρούπολη και Νέα Σμύρνη – Η μάνα δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος – Βρέθηκε στο σπίτι της να αιμορραγεί με το βρέφος στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά το μωρό δυστυχώς κατέληξε.

Φρουρούμενη στη μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας νοσηλεύεται μια 37χρονη μητέρα, η οποία γέννησε πρόωρα ένα αγοράκι περίπου 24-27 εβδομάδων στην περιοχή του Κερατσινίου, το οποίο πέθανε αμέσως μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν την Τρίτη 29 Μαΐου, αργά το βράδυ, γύρω στις 23:00.

Η Μ.Π. 37 ετών, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της ξαφνικά ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και στην κοιλιά της και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα την πρόωρη γέννηση του μωρού της, ενός αγοριού περίπου 24 με 27 εβδομάδων.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο σπίτι της. Αυτό που αντίκρισαν οι τραυματιοφορείς ήταν σοκαριστικό: Είδαν τη γυναίκα μέσα στα αίματα, να έχει το μωρό της στην αγκαλιά με ακέραιο τον ομφάλιο λώρο, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση της υστεροτοκίας.

Αμέσως, μητέρα και βρέφος διακομίστηκαν στην μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ωστόσο, το μωράκι δεν τα κατάφερε: Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να το κρατήσουν στη ζωή, το βρέφος κατέληξε στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/05).

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση της μητέρας, καθώς στις ερωτήσεις των γιατρών και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος!

Η συμπεριφορά της μητέρας κίνησε υποψίες και αμέσως ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, η οποία διέταξε την άμεση σύλληψη της 37χρονης μητέρας, ζητώντας, παράλληλα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της.

Φως στα αίτια θανάτου του βρέφους αναμένεται, πάντως, να ρίξει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς.

H 37χρονη μέχρι χθες, εξακολουθούσε να νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο. Μετά τη νοσηλεία της θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στις Αρχές.

Σύμφωνα, πάντα, με την ίδια πηγή, η 37χρονη είναι ήδη μητέρα ενός 15χρονου παιδιού. Την έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Η νέα υπόθεση, ωστόσο, ξυπνά μνήμες από τα πρόσφατα τραγικά περιστατικά παιδοκτονίας σε Νέα Σμύρνη και Πετρούπολη.