Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: 18 χρόνια φυλάκισης σε πατέρα που βίαζε τη κόρη του

Πάτρα: 18 χρόνια φυλάκισης σε πατέρα που βίαζε τη κόρη του

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών αναβίωσαν την Τετάρτη οι μνήμες της φρικιαστικής ιστορίας που αποκαλύφθηκε, πριν από περίπου ένα χρόνο, μετά την καταγγελία μιας νεαρής κοπέλας.

«Με βίαζε ο πατέρας μου από τα έξι μου χρόνια», ήταν μία από τις φράσεις που ακούστηκαν στο δικαστήριο, κατά την περιγραφή της φρίκης που ζούσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, η 19χρονη σήμερα κοπέλα.

Η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία της ανήλικης τότε κοπέλας που συγκλόνισε ένα νησί του Ιονίου και δίχασε μια οικογένεια, καθώς η μητέρα της 19χρονης σήμερα κοπέλας δεν πιστεύει την ίδια της την κόρη και επιμένει πως ο σύζυγός της είναι αθώος και πως ποτέ δεν θα προέβαινε στις πράξεις που του καταλογίζονται, του βιασμού και της αιμομιξίας.

Η 19χρονη κοπέλα κατέθεσε στο Δικαστήριο όλα όσα είχε καταγγείλει στην αστυνομία, τονίζοντας πως ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 6 ετών μέχρι και τα 10 περίπου. Ενώ υποστήριξε ότι τόσο καιρό το έκρυβε καθώς ο άνδρας της ασκούσε ψυχολογική βία αλλά τελικά δεν άντεξε.