Αρχική Eπικαιρότητα Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τον Ιούλιο στο Πόρτο Χέλι

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τον Ιούλιο στο Πόρτο Χέλι

Μετά το γάμο της χρονιάς έρχεται και η κρουαζιέρα του καλοκαιριού. Στις ελληνικές θάλασσες και συγκεκριμένα στο Αιγαίο, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του ‘ΛΟΙΠΟΝ’, πρίγκιπας Harry και Meghan Markle θα απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα της πατρίδας μας μέσα στον Ιούλιο.

Η κρουαζιέρα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προετοιμάζεται εδώ και καιρό και αποτελεί προσφορά-δώρο γάμου στο πριγκιπικό ζευγάρι από γνωστή ελληνική επιχειρηματική οικογένεια που συνδέεται τόσο με τη βρετανική όσο και με την πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας.

Μάλιστα, στο σκάφος της συγκεκριμένης οικογένειας έχουν φιλοξενηθεί στο παρελθόν και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος με τη σύζυγο του, Καμίλα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ιδιωτική επίσκεψη του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, με το ζευγάρι να συνοδεύεται και από ένα ακόμη φιλικό τους ζευγάρι αλλά και από τουλάχιστον 30 με 40 επίλεκτους φρουρούς που θα φροντίσουν για την ασφάλεια τους.

Οι δυο τους εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, αλλά τους το απαγόρευσε κατηγορηματικά ο πρίγκιπας Κάρολος μετά από συνάντηση που έγινε για το θέμα με τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας.

Το μόνο ενδεχόμενο το ζευγάρι να πατήσει ελληνική ξηρά είναι το Πόρτο Χέλι στην Αργολίδα και συγκεκριμένα η έπαυλη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στην οποία τα μέτρα ασφαλείας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο