Αρχική Ν. Κορινθίας Π.Πιτσάκης : Πρέπει να ανέβει …… το επίπεδο δημοσιογραφίας στην Κορινθία !!!!

Π.Πιτσάκης : Πρέπει να ανέβει …… το επίπεδο δημοσιογραφίας στην Κορινθία !!!!

Ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε σήμερα το πρωί ο Π.Πιτσάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας στον Νίκο Νικολόπουλο όπου μεταξύ πολλών είπε όταν ρωτήθηκε για “κίτρινα” δημοσιεύματα που τον αφορούν  πως το επίπεδο δημοσιογραφίας πρέπει να ανέβει …..

Και πάμε να τα πιάσουμε ένα ένα τα κομμάτια :

  1. Τι εννοείτε όταν λέτε ¨κίτρινα¨δημοσιεύματα;  Από πότε η κριτική στο έργο ενός αιρετού ονομάζεται “κίτρινο δημοσίευμα” ;
  2. Ποιοι κύριε Πιτσάκη σας γράφουν κίτρινα και ποιοι ροζ;
  3. Οταν λέτε πως πρέπει να ανέβει το επίπεδο δημοσιογραφίας εννοείται να μην ασκούμε κριτική; Να σας τα λέμε όλα καλά και ανθηρά; Να μας παίρνετε το πρωί να μας λέτε τι ωραία που τα γράφουμε που διώχνετε Εμπορικό Σύλλογο και ΟΕΒΕ από το σπίτι τους για να μπει ο κύριος Μπίτζιος;
  4. Να γράφουμε πως ενώ είστε απένατι με όλους τους εμπόρους κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια για εκθέσεις που θα ….. βοηθήσουν τον Εμπορικό κόσμο;  Τι ειρωνία κ.Πιτσάκη….      Αν λοιπόν όλα αυτά είναι για εσάς “΄κίτρινα¨εμείς θα εξακολουθήσουμε να τα γράφουμε. Και όχι μόνο εμείς, θεωρώ πως αφορά το σύνολο των δημοσιογράφων ακόμη και των φίλων σας όπως είπατε, που μπορεί σε εσάς να μην ασκούν κριτική αλλά ασκούν σε άλλους …..
  5. Ανεβάστε κύριε Πιτσάκη και εσείς και η ομάδα σας επίπεδο παροχών, συμπεριφορών προς εμπόρους και δημοσιογράφους και θα ανεβάσουμε ….. κι εμείς το επίπεδό μας !!!

Σ.Μ