Αρχική Eπικαιρότητα Μητέρα έχασε τον ύπνο της όταν είδε ΑΥΤΟ πίσω από το γιο...

Μητέρα έχασε τον ύπνο της όταν είδε ΑΥΤΟ πίσω από το γιο της! (Εικόνες)

H Laura Watson απολάμβανε μία ξέγνοιαστη μέρα στο δάσος μαζί με την οικογένειά της, μέχρι που αποφάσισε να απαθανατίσει τα παιδιά της πάνω σε ένα δέντρο.

Τελικά η στιγμή τής έμεινε αξέχαστη για τον τελείως… λάθος και ανατριχιαστικό λόγο!

Και πώς όχι όταν ένα ιδιαίτερα τρομακτικό παιδί… φάντασμα εμφανίστηκε πίσω από το γιο της, ακουμπώντας τον μάλιστα στον ώμο!

Η οικογένεια αποφάσισε να πάει για πικνίκ στο Plessey Woods στο Northumberland, όπου η Laura τράβηξε μια φωτογραφία τη 15χρονη κόρη της Charlotte Hill, τον 9χρονο γιο της Byrin Watson και τον 16χρονο ξάδερφό τους Jack.

Αργότερα ανακάλυψε έντρομη το ανατριχιαστικό μυστικό που έκρυβε…

Μπορεί όμως οι περισσότεροι απλά να… έκαιγαν τη φωτογραφία, ωστόσο η ατρόμητη Βρετανίδα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στο δάσος για να εντοπίσει το τρομακτικό αγόρι που πόζαρε μαζί με την οικογένειά της!

«Εγώ και η κόρη μου ήμασταν τόσο τρομαγμένες που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε. Ο σύζυγός μου δούλευε και φοβόμασταν μήπως μας είχε ακολουθήσει σπίτι», εκμυστηρεύτηκε η Laura, συμπληρώνοντας: «Δεν πίστευα σε αυτά μέχρι που το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Δεν ήταν κανείς τριγύρω μας».

Και κατέληξε: «Μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως στη φωτογραφία έχει γίνει Photoshop, αλλά ειλικρινά δεν έχω ιδέα από αυτά. Δεν γνωρίζω την ιστορία του δάσους, αλλά πολλοί πιστεύουν πως πριν από πολλά χρόνια, ένα νεαρό αγόρι πνίγηκε στο ποτάμι. Πολλοί με ρωτούν αν ο Byrin είχε δίδυμο αδερφό και πέθανε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ούτε έχουν πεθάνει παιδιά στην οικογένειά μας»…