Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μηνυτήρια αναφορά Κατσίβελα για αναρτήσεις στο Facebook

Μηνυτήρια αναφορά Κατσίβελα για αναρτήσεις στο Facebook

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελία Κυπαρισσίας ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, για όσα κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook για διαλόγους που φαίνεται να έχει κάνει.

Συνοδευόμενος από αρκετούς δημοτικούς συμβούλους, που δείχνουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, έφτασε στις 12 το μεσημέρι στην Εισαγγελία και αμέσως μετά επανέλαβε πως όλα αυτά είναι προϊόντα κατασκευασμένα και κίβδηλα, υπογραμμίζοντας ότι έχει δεχθεί μια παλιανθρωπίστικη επίθεση που ξεπερνά τα όρια της ανοχής. “Διώκω οποιονδήποτε κίνησε, κινεί ή πρόκειται να κινήσει υλικό που με προσβάλλει” τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά σε δηλώσεις του ο κ. Κατσίβελας σημείωσε: «Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τον τελευταίο καιρό έχω δεχθεί μια αήθη παλιανθρωπίστικη επίθεση, η οποία ξεπερνά τα όρια της ανοχής, αλλά και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Έχω δηλώσει ότι όλα αυτά είναι προϊόντα κατασκευασμένα και κίβδηλα. Ήταν αυτονόητο ότι εγώ σαν άνθρωπος, σαν παράγοντας, οικογενειάρχης και μέλος της κοινωνίας που ζω και συμπεριφέρομαι σε όλο αυτό, αλλά κυρίως και σαν δήμαρχος Τριφυλίας, δεν θα ήταν  δυνατόν να το ανεχθώ. Κατά συνέπεια κάνω όλες τις ενέργειες οι οποίες θα με προασπίσουν έναντι ανθρώπων, οι οποίοι είναι και κακόβουλοι αλλά και μπορώ να φανταστώ οτιδήποτε άλλο. Διώκω κάθε υπεύθυνο του κατασκευάσματος αυτού, του ψευδέστατου και χειραγωγημένου, διώκω οποιονδήποτε κίνησε, κινεί ή πρόκειται να κινήσει υλικό το οποίο με προσβάλλει και με ακυρώνει. Η παλιανθρωπιά δεν χρειάζεται στη ζωή μας. Δεν ήταν μία κίνηση απλά για να καλύψω οτιδήποτε, ήταν  μία κίνηση η οποία ήθελα να είναι καλά προετοιμασμένη, ώστε να έχουμε αποτέλεσμα, να δούμε ενόχους και να τιμωρηθούν αυτοί».