Αρχική Eπικαιρότητα Μεταμόρφωση: Αποκάλυψη – βόμβα από την 9χρονη κόρη του οδηγού: «Ο μπαμπάς...

Μεταμόρφωση: Αποκάλυψη – βόμβα από την 9χρονη κόρη του οδηγού: «Ο μπαμπάς έτρεχε»

Νέα στοιχεία στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο – «Ο μπαμπάς έτρεχε για να προλάβουμε στο σχολείο» φέρεται να είπε η κόρη του οδηγού στους αστυνομικούς – Διαψεύδει ο δικηγόρος του 44χρονου υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

 

Ήταν πρωί Πέμπτης. Αυτοκίνητο πέφτει σε στάση λεωφορείου στην οδό Παπανδρέου 119. Ο τραγικός απολογισμός… Ένας 73χρονος νεκρός, τραυματίες ο 44χρονος οδηγός, η 9χρονη κόρη του κι ένας 78χρονος.

Η τραγωδία μέσα σε λίγα λεπτά κάνει το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης. Λίγη ώρα αργότερα έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 

«Είχαμε αργήσει στο σχολείο κι ο μπαμπάς έτρεχε»

«Είχαμε αργήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς έτρεχε να προλάβουμε. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Άκουσα ένα μπαμ. Χτύπησα».

Αυτά ήταν τα λόγια που είπε το 9χρονο κορίτσι στους αστυνομικούς που έφτασαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας στη Μεταμόρφωση το πρωί της Πέμπτης, αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Από τα πρώτα στοιχεία, οι αξιωματικοί του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής εκτιμούν πως αιτία του δυστυχήματος ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα για το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου σε συνδυασμό με τα φθαρμένα ελαστικά, τα οποία είχε το αυτοκίνητο. Οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν κατανάλωση αλκοόλ από τον υπαίτιο οδηγό, ωστόσο, λήφθηκε ποσότητα αίματος και ούρων προς τυχόν ανίχνευση αλκοόλης.

Παράλληλα, θα προβούν σε πραγματογνωμοσύνη του οχήματος και θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ενδεχομένως έχουν καταγράψει χρήσιμα στοιχεία για την εξακρίβωση των συνθηκών του δυστυχήματος. Προς το παρόν τα στελέχη της Τροχαίας που ερευνούν τις συνθήκες δεν έχουν διαπιστώσει σύγκρουση με άλλο όχημα πριν αυτό του 44χρονου πέσει πάνω στους πολίτες που περίμεναν στη στάση του λεωφορείου.

Διαψεύδει ο δικηγόρος του οδηγού ότι έτρεχε

Το πρωί της Παρασκευής (25/05/2018) ο δικηγόρος του οδηγού, Μανώλης Αναστασάκης επέμεινε στην εκδοχή ότι το αυτοκίνητο του 44χρονου χτυπήθηκε από άλλο όχημα. «Αυτό που έχει συμβεί και είναι βέβαιο είναι ότι άλλο αυτοκίνητο έχει χτυπήσει το όχημα» υποστήριξε συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, τόνισε πως υπάρχουν εμφανή ίχνη ότι τον έχει χτυπήσει αυτοκίνητο από την αριστερή πλευρά.

Παράλληλα, ήταν κατηγορηματικός ότι ο οδηγός δεν έτρεχε την ώρα του δυστυχηματος, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

 

Τα πρώτα λόγια του οδηγού του αυτοκινήτου

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων του STAR, ο 44χρονος άνδρας που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δε θυμάται τίποτα:

«Είμαι σοκαρισμένος, δε θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου» φέρεται να είπε ο οδηγός που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κάταγμα στον ώμο.

 

Τι λέει η σύζυγος του 44χρονου για το δυστύχημα

Η σύζυγος του 44χρονου οδηγού και μητέρα της 9χρονης, μιλώντας στο Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, υποστηρίζει πως πατέρας και κόρη είναι σε κατάσταση σοκ.

«Μου λέει (ο σύζυγος) δεν ξέρω τι έχει γίνει, δε θυμάμαι τίποτα μου λεει. Η κόρη είναι ταραγμένη. Είδε τον πατέρα με αίμα. Πώς να μην είναι! Δεν μιλάει. Λέει καλύτερα να είχα μείνει σπίτι. Να μην είχα πάει σχολείο. Νιώθει και αυτή ότι έφταιγε… Λυπάμαι που έγινε αυτό».