Αρχική Eπικαιρότητα Προκαλεί ο πατέρας του συζυγοκτόνου των Τρικάλων: «Εκείνη είχε εξωσυζυγική σχέση, ακόμα...

Προκαλεί ο πατέρας του συζυγοκτόνου των Τρικάλων: «Εκείνη είχε εξωσυζυγική σχέση, ακόμα την αγαπάει»!

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο μετά την αποκάλυψη ότι ένας 52χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του στα Τρίκαλα. Ο πατέρας του συζυγοκτόνου μίλησε στην εκπομπή του Ε «Tatiana Live» και παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία.

Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο άνδρα ο γιος του έχει μετανιώσει για ότι έκανε και ότι όλα τα έκανε εν βρασμώ ψυχής. «Ο γιος μου δεν εγκλημάτισε. Του είπε άσχημες κουβέντες (το θύμα) και επάνω στη θoλούρα έκανε αυτό που έκανε χωρίς να το θέλει. Δεν είναι εγκληματίας ο γιος μου».

«Όποιος άντρας και να ήταν όταν η γυναίκα σου πει κάτι άσχημο… Θόλωσε το μυαλό του και έκανε αυτό που έκανε… Είναι σε άσχημη κατάσταση. Ακόμη την αγαπάει. Πήγα χθες και τον είδα. Μου είπε: θόλωσε το μυαλό μου, δεν ήξερα τι έκανα”…» τόνισε στη συνέχεια.

 

Επίσης ο πατέρας του 52χρονου είχε δώσει συνέντευξη και στο protothema.gr όπου είχε αναφερθεί σε εξωσυζυγική σχέση της νύφης του!

«O γιος μου δεν εγκλημάτισε. Την αγαπούσε τη Βαίτσα και την αγαπάει ακόμα. Πήγα και τον είδα και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μου είπε ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Της ζήτησε να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που του είχε κάνει και εκείνη αρνήθηκε. Τότε θόλωσε το μυαλό του και έκανε αυτό που έκανε».
trikala-pateras01

Ο πατέρας του δράστη προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του ισχυρίζεται ότι το θύμα είχε εξωσυζυγική σχέση, παραβλέποντας, ωστόσο, το γεγονός ότι ο γιος του είναι εκείνος που είχε αποκτήσει παιδί εκτός γάμου.

«Του μιλούσε πολύ άσχημα, τον ταπείνωνε και του ζητούσε να χωρίσουν. Είχα μάθει από τα παιδιά και από τη γειτονιά ότι είχε κι αυτή εξωσυζυγική σχέση και για αυτό του ζητούσε να χωρίσουν . Ο γιος μου αγαπούσε τα παιδιά του, τη γυναίκα του και δεν ήθελε να χωρίσει μαζί της. Όταν τσακωνόντουσαν αυτή μάζευε τα ρούχα της και πήγαινε στους δικούς της. Αυτή τη φορά πάνω στον καβγά θόλωσε το μυαλό του παιδιού μου και έγινε αυτό που έγινε» καταλήγει o πατέρας του δράστη στο protothema.gr

Στον ορισμό κοινωνικής λειτουργού προχώρησε η Εισαγγελία Τρικάλων για τα δυο ανήλικα παιδιά της οικογένειας. Η κοινωνική λειτουργός καλείται να ερευνήσει το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και να καταλήξει σε σαφή συμπεράσματα και προτάσεις για το που πρέπει να μείνουν και πώς να μεγαλώσουν πια τα δυο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, τα οποία από την ημέρα του φονικού μένουν με την μεγαλύτερη αδερφή τους.