Αρχική Ν. Μεσσηνίας Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας στις 30 Μαΐου

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας στις 30 Μαΐου

Συγκέντρωση στην πλατεία 23ης Μαρτίου οργανώνει το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 10 το πρωί, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία.

“Όλοι στον αγώνα ενάντια στη φοροληστεία και τους πλειστηριασμούς”, αναφέρει το ΠΑΜΕ και σημειώνει: “Απαιτούμε μαζικούς διορισμούς σε Παιδεία και Υγεία, με βάση τις δικές μας ανάγκες. Αρκετά ματώσαμε για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών. Απαιτούμε ζωή, δουλειά με δικαιώματα. Βγαίνουμε στον αγώνα μαζί με τα φτωχά στρώματα των ΕΒΕ και των αγροτών, που παλέψαμε και παλεύουμε από κοινού ενάντια στη φοροληστεία, έξω από τα δικαστήρια ενάντια στους πλειστηριασμούς, στα μπλόκα των αγροτών ενάντια στο ξεκλήρισμά μας”.

Το ΠΑΜΕ διεκδικεί: Αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές. Κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων και των 3 μνημονίων. Επαναφορά, υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ, κανένας κάτω από τα 751 ευρώ. Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Κάτω οι φόροι – να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας. Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου. Να γίνουν προσλήψεις στα δημόσια Νοσοκομεία, στα σχολεία, μόνιμων πλήρους απασχόλησης εκπαιδευτικών και υγειονομικών όλων των ειδικοτήτων”.