Αρχική Eπικαιρότητα Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το ριάλιτι Game of Love – Θα αναζητηθούν...

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το ριάλιτι Game of Love – Θα αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες ΑΝΤ1 και ΕΣΡ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 Game of Love. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Παναγόπουλος.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων από τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν και τα μέλη του ΕΣΡ, καθώς θα ελεγχθεί το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος.

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό πως το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασηςέστειλε κλήση για ακρόαση στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με το ριάλιτι παιχνίδι Game of Love.

Το Συμβούλιο κινήθηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν του και σωρεία καταγγελιών σχετικά με την ποιότητα του προγράμματος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΣΡ. Η ακρόαση ορίστηκε για την Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 10:00.

Σημειώνεται πως το παιχνίδι έκανε πρεμιέρα στις 7 Μαΐου στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο. Το ριάλιτι έχει δεχτεί κριτική ως προς το περιεχόμενό του.

Ο Αντώνης Κανάκης είχε σχολιάσει για το Game of Love: «Νομίζω ότι το πρόβλημα που μας έχει δημιουργήσει το νέο αυτό παιχνίδι είναι ότι πρέπει να βρούμε μια καινούργια λέξη. Το trash δεν είναι αρκετό νομίζω για να περιγράψει τα πράγματα. Πρέπει να βρούμε μια καινούργια λέξη και θα τη βρούμε γιατί θα επανέλθουμε από την εκπομπή».