Αρχική Ν. Κορινθίας Συντριπτική ήττα των Πιτσάκη-Σπηλιωτακάρα στις εκλογές της ΝΟ.Δ.Ε – Δεν τους βγήκε...

Συντριπτική ήττα των Πιτσάκη-Σπηλιωτακάρα στις εκλογές της ΝΟ.Δ.Ε – Δεν τους βγήκε το “άλογο” Κουκουλάκης -Σάρωσε ο Χρ.Κορδώσης !!!

Ενας άνθρωπος του Προέδρου Παναγιώτη Πιτσάκη αλλά και του Α Αντιπροέδρου Σωτήρη Σπηλιωτακάρα του Επιμελητηρίου Κορινθίας διεκδίκησε την Προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας. Αυτός ήταν ο Β Αντιπρόεδρος Σωτήρης Κουκουλάκης που δραστηροποιείται στην Δυτική Κορινθία.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που εκλέχθηκε πρώτη φορά με τον Βασίλη Νανόπουλο(που ανήκει στον χώρο της δεξιάς) όπου αποτέλεσε και το δεξί του χέρι στο Επιμελητήριο και συνέχισε με τον Σωτήρη Σπηλιωτακάρα και τον Βασίλη Λιβάνη με έναν συνδυασμό που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αγώνας τους μεγάλος για να πάρει την Προεδρία ο Σωτήρης Κουκουλάκης και τα σενάρια στην πόλη πολλά για τους λόγους που έγινε. Στον αγώνα βέβαια αυτόν έπεσαν και πάρα πολλοί επώνυμοι…..  Πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, δικηγόροι, Επιμελητήριο, ΟΕΒΕ.

Ομως το “άλογο” δεν τράβαγε και μάλιστα τερμάτισε δεύτερο και καταιδρωμένο στην κούρσα, ποσοστό που έδειξε από νωρίς πως οι ενέργειες των Πιτσάκη – Σπηλιωτακάρα αλλά και πολλών που δεν βγήκαν πρώτη γραμμή, έπεσαν στο κενό.

Ο Χρήστος Κορδώσης έχοντας τον αέρα του εν ενεργεία Προέδρου, ένα μεγάλο έργο στην ΝΟ.Δ.Ε αλλά και τις απίστευτα καλές σχέσεις με τους κατά τόπους παράγοντες σάρωσε στο εκλογικό αποτέλεσμα συγκεντρώνοντας ποσοστό πάνω από 57% έναντι του 27% του Σωτήρη Κουκουλάκη και κάπου 15% του T.Ταγαρά που έκανε έναν ήσυχο και αξιοπρεπή αγώνα.

Αναλυτικά οι ψήφοι ανά εκλογικό τμήμα έχουν ως εξής

 

                        ΚΟΡΔΩΣΗΣ     ΤΑΓΑΡΑΣ  ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ               293              89                 73

ΚΙΑΤΟ                       145               29                192

 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ          247             38                 134

ΛΟΥΤΡΑΚΙ                 69               25                14

ΒΕΛΟ – ΒΟΧΑ             64               55                21

ΝΕΜΕΑ                        60                36                 9