Αρχική Περ. Πελοποννήσου Η απάντηση Βλάση σε Τατούλη: “Λυπάμαι για τον διχαστικό του λόγο από...

Η απάντηση Βλάση σε Τατούλη: “Λυπάμαι για τον διχαστικό του λόγο από το Βαλτέτσι. Είναι ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη το παλιό”

Οι βολές του Πέτρου Τατούλη κατά των βουλευτών και του Δημάρχου Τρίπολης, από το Βαλτέτσι, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.
Ο Περιφερειάρχης εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας και τα έβαλε με την Κυβέρνηση, τους βουλευτές, αλλά και τον Δήμαρχο Τρίπολης για την απουσία τους, όπως είπε.
Βέβαια, παρόντες στην εκδήλωση ήταν τόσο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, όσο και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης.
Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, ο Κώστας Βλάσης προχώρησε σε μία δήλωση στην οποία τόνισε ότι «η νίκη στη Μάχη του Βαλτεσίου που έδωσε αυτοπεποίθηση στους Έλληνες και καταλάβαμε ότι ο αντίπαλός μας δεν είναι ανίκητός.
Ακολούθησε η Άλωση της Τριπολιτσάς. Τιμή και δόξα στους Αγωνιστές, τιμή και δόξα στον Θεόδωρο  Κολοκοτρώνη, από αυτούς κι εμείς πρέπει να μαθαίνουμε.
Λυπάμαι βέβαια που από τα λόγια του Περιφερειάρχη, μία τέτοια μέρα τόσο σημαντική, ακούστηκε ένας λόγος κατώτερος των περιστάσεων, ένας λόγος διχαστικός, σε μία μέρα που κανονικά που πρέπει να βρίσκουμε συναινέσεις, εμείς ο πολιτικός κόσμος πρέπει να ομονοούμε και να προχωράμε μπροστά.
Λυπάμαι που ένας άνθρωπος μετά από 30 χρόνια πολιτικής διαδρομής και με συγκεκριμένες ευθύνες στον τόπο, βρήκε αυτή την ευκαιρία για να δημιουργήσει διχόνοια και διχασμό.
Εμείς εκπροσωπώντας το νέο και το αύριο, αφήνουμε στην άκρη το παλιό και θεωρούμε ότι οι Έλληνες έχουμε ανάγκη περισσότερο από πότε από ομόνοια και ενότητα».