Αρχική Ν. Κορινθίας Ευχαριστήρια επιστολή Ιωάννας Κασίμη-Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας

Ευχαριστήρια επιστολή Ιωάννας Κασίμη-Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας

Ευχαριστήρια Επιστολή

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που με τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές μας, την Κυριακή 13 Μαΐου, Διαμόρφωσαν τη Δική τους Νέα Δημοκρατία στο νομό Κορινθίας για τα επόμενα δύο χρόνια και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκλεγμένο, για δεύτερη φορά, Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας, Χρήστο Κορδώση, για την αξιοκρατική και ισόνομη δυνατότητα που μου έδωσε για να συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψήφιους που έλαβαν μέρος σε αυτές τις αρχαιρεσίες για τη συναδελφικότητα, το ενωτικό κλίμα αλλά και το επίπεδο ευθύνης που επέδειξαν κατά την περίοδο που προηγήθηκε της εκλογικής διαδικασίας.

Η Δική μας Νέα Δημοκρατία, στηρίζεται στα λόγια του αείμνηστου ιδρυτή της, ότι μια καινούργια πολιτική ζωή είναι αναγκαία για την επιβίωση, την πρόοδο και την ευτυχία της Ελλάδος και ότι η Νέα Δημοκρατία θα υπηρετεί μόνο τα αληθινά συμφέροντα του Έθνους. Από τη θέση ευθύνης μου, το επόμενο χρονικό διάστημα θα αγωνιστώ για όλα αυτά τα θέματα τα οποία η Κοινωνία μας απαιτεί πλέον να λυθούν.

Θέματα που έχουν δημιουργήσει και έχουν αφήσει στους Έλληνες μια πικρή γεύση. Οι κίνδυνοι θα υπάρχουν πάντα. Θέλω να πιστεύω πως με τη συσπείρωση όλων μας, την επένδυση στου νέους ανθρώπους και την έντονη τάση για μια πολιτική αναγέννηση, θα δημιουργήσουμε μια υπερήφανη και πάλι Κοινωνία, μια υπερήφανη και πάλι Ελλάδα.

Ιωάννα Κασίμη Μέλος ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας