Αρχική Περ. Πελοποννήσου Δείτε κατά αποκλειστικές πληροφορίες τον πρώτο Πρόεδρο των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Γράφει...

Δείτε κατά αποκλειστικές πληροφορίες τον πρώτο Πρόεδρο των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Γράφει ο Θ.Κ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του peloponnisosnews.gr, στις 20:00 μ.μ. σήμερα, στην έδρα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη, οι έντεκα πρόεδροι και εκπρόσωποι των πέντε Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, δύο από κάθε Επιμελητήριο(Εκπρόσωπος και Πρόεδρος), εκτός του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας που έχει δύο εκπροσώπους και τον Πρόεδρο, θα εκλέξουν τον πρώτο Πρόεδρο των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου.

Επικρατέστερος για την θεσμική θέση φαίνεται ότι είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Μπουντρούκας, που αναμένεται να είναι ο πρώτος Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου. Θεσμική θέση που προβλέπει ο νέος νόμος των Επιμελητηρίων με τις νέες τροποποιήσεις του νόμου. Να σημειώσουμε επιπροσθέτως, ότι οι επόμενες εκλογές των Επιμελητηρίων, σε 3,5 χρόνια από σήμερα, θα γίνονται με διαφορετικό τρόπο, θα εκλέγονται δηλαδή, οι υποψηφιότητες που θα τεθούν στην συνδικαλιστική-εκλογική κρίση των επιχειρηματιών όλης της Πελοποννήσου και όχι ανά νομό.

 

 

Σ.Σ. Οι πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα ο τελευταίος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

 

Θ.Κ.